Też uważam że dzisiaj na pewno żadnej zmiany nie będzie - ja się zastanawiam do ilu teraz spadnie kurs Ostatnie po sprzedaży wszedłem za szybko i musiałem uśredniać - teraz po porannym wywaleniu akcji na 1.28 zastanawiam się gdzie będzie podłoga przed kolejnym chwilowym wzrostem
Hehe rafako to jeszcze większa szulernia :D ale też wszedłem - skromny pakiet za 30k ale po średniej 0.41 - jak widłowy puści w okolicach 0.8 dzisiaj to realizuje zyski - myślę że jutro będzie tam standardowy zjazd
A Ty jak zwykle krótkowzroczny - myslisz że jak rozmawiamy o Rafako to nagle teraz się obudziliśmy Od 3 miesięcy można i trzeba było - kręcić tam kółka - scenariusz wzlotów i upadków kursu powtarza się tam co chwilę Też kupowałem poniżej 20 groszy kiedyś - ale tamto kółeczko już dawno zrealizowane z zyskiem jak i wiele kolejnych
Teraz znowu sprzedam z poand 100% zyskiem, poczekam na spadek i znowu kupię
Ilość i wartość skasował, ale zostawił prowizję:) Fajnie się ubawiłem:))) To jest dzieciuch, który lata z kieszonkowym po śmieciowych spółkach i produkuje dziesiątki nic nie znaczących postów. Ignorować.
Dnia 2025-04-15 o godz. 15:57 ~Difihuho napisał(a): > Żebyś sobie zadał chociaż trud i zobaczył ile było transakcji tego dnia.Pokazalem jedna ze stu to co wszystkie mam ci pokazać?
20.12.24
09:30:11
Rafako SA
Zlecenie nr 21384674, Pozostałe akcje - notowania ciągłe
Liczba
Xxxxx
Liczba po operacji
Xxxx
Wartość
PLN
Data rozliczenia
27.12.24
Opis
Cena: 0.1534 PLN, Prowizja: 0.00
Giełda
GPW
Numer noty
Z2435500000643
Dnia 2025-04-15 o godz. 16:38 ~Difihuho napisał(a): > A ty masz w plecy.Zgadnij kto będzie miał lepszy wieczór. Nie martw się niedługo odbije bo musze komuś znowu wcisnąć swoje akcje.