Musieli się wpierw pozbyć złogów z Zarządu i z Akcjonariatu. Jeszcze nie wszystkie pryszcze są wyciśnięte. Zatem może kursem bujać. Najważniejsza jest gra i jej promocja a potem sprzedaż. Szumowina z czasem spłynie. Kto jest długo na giełdzie i rozumie emocje inwestorów ten jasno widzi że STA poniżej 10 zł jest niczym innym jak CDP w swoim czasie za 1 zł albo 11B za 9 zł. Powoli i jak najciszej przed siebie.
Prawda a cdprojekt miałem w samym dołku po 1zl ale jak jeszcze się nazywał Optimus i oddałem z małym zyskiem nie przypuszczałem że wiedzminy stworzy i miliardy zarobi i kurs kilkadziesiąt tys % urósł od dołka do szczytu ! tu chociaż liczę na 700max 200zl zależy wszystko jak gra się sprzeda, czekam na powtórkę z 11bit tezz tak zaczynali jak Starward..:)
.. czekam na 70 zł miało być do 200zl ale może być i te 700 jak na 11bit w szczycie też od 7zl zaczynali z tej samej kapitalizacju co Starward teraz, więc potencjał jest ogromny!! :D
Okazja jak raz na 10 lat, może na 20 lat. Nie bez ryzyka. Które zmaterializowało się na innych. Zostaje tylko zysk jeżeli dowiozą. Rynek na całe szczęście zawsze reaguje z dużym opóźnieniem. Ale tego czasu wcale tak nie pozostało wiele.
Masz racje. Jak widziałem nieraz okazję to się dziwiłem czemu akcje jeszcze nie rosną jak coś było tanie i w dołku a zaczęło po pół roku rosnąć a rok później było 1tys % wyżej kurs :D