Gdzie to przyspieszenie po kolejnej przeprowadzonej emisji? Gdzie efekty zainteresowania tak innowacyjnymi produktami po wojażach po światowych Targach. Już połowa roku za nami od błyskotliwych reakcji z uczestnictwa w Targach i lipa. Już nie wspomnę o obsuwcę w certyfikacji. Kurs i zainteresowanie akcjami jest adekwatne do wiarygodności zarządzających.
Dnia 2025-04-15 o godz. 10:43 ~GG napisał(a): > Gdzie to przyspieszenie po kolejnej przeprowadzonej emisji? Gdzie efekty zainteresowania tak innowacyjnymi produktami po wojażach po światowych Targach. Już połowa roku za nami od błyskotliwych reakcji z uczestnictwa w Targach i lipa. Już nie wspomnę o obsuwcę w certyfikacji. Kurs i zainteresowanie akcjami jest adekwatne do wiarygodności zarządzających.
Wiesz co, był moment, że tak myślałem. Ale teraz w sumie się cieszę, że wyszło jak wyszło (wszystko później). Pewnie bym sprzedał cały pakiet po wzroście o 30-40% i zapomniał o spółce. A tak obserwując rozwój (dla niektórych wolny), mam akcji x razy więcej niż na początku, ale jakoś i tak jestem spokojniejszy niż jak miałem ich 1000. Dalej wierzę, że do zobaczenia na kursie 60zł i wyżej, z tym, że Hehe i GG już dawno tu nie będzie. Kurs jest gdzie jest, też w dużej mierze przez Wasz czarny PR ale wszystko co najlepsze PRZED nami. Można skakać od spólki do spółki i liczyć na ryzykowne 10% dziennie, a można wytrzymać 10lat i mieć 1000%. Kto czytał jakikolwiek podręcznik o inwestowaniu ten w DT praktycznie się nie bawi (mówimy oczywiście o sensownych pieniądzach i inwestowaniu, nie kasynie na akcjach).
To nie jest czarny PR. Po tak długim posiadaniu akcji i czytaniu wpisy Prezesa po prostu mówimy: SPRAWDZAM.
Niestety, utracone korzyści przez zasiedzenie na tej spółce już nie odzyskam, ale myślę, że nauką nie pójdzie w las.
Chętnie bym Ci napisał, co zapewne umknęło Twojej uwadze, ale nie tutaj na forum.
Napiszę tak, czasem są dobre wieści, czasem gorsze. Czasem są dwa kroki do przodu, a czasem jeden w tył... co zrobić. Ale ogólnie ten kierunek to do przodu (wolno, bo wolno,ale jednak).
Zachęcam by olać posty tego typa. Piszesz że wspomniał że MDR ma być we wrześniu, mówi że nie pisał. Piszesz że chcesz merytorycznej rozmowy bez emocji, on pisze że trollujesz. Piszesz że chcesz rozmawiać na chłodno, fakty i konkrety, on pisze że dołujesz kurs. Piszesz że zaczynasz kupować, a on ma już dziesiątki tysięcy akcji, potem nagle dopiero 1000.
Pisałem we wrześniu że certyfikacja trwa do roku, on mówił że będzie pod koniec września. Teraz mówi że dobrze że tyle trwa bo sobie dokupuje XD
A ja zachęcam,żeby olać posty typa Hehe, zawsze strasznie się irytuje jak tylko ktoś zacznie dobrze pisać o spółce. Typ hehe odkupuje akcje poniżej 2.3 i potem wali w rynek na sztucznych podbitkach. Bezkrólewie do 25.04 trzeba przetrzymać, potem się zobaczy, co nowi animatorzy zdziałają.
Panowie, czy nam się podoba czy nie, ale jako posiadacze akcji jedziemy na tym samym wózku.
Z mojej strony nie ma zgody, aby spółka wrzuciła akcje w rynek i Prezes pisał wpisy pochwalne o swoich działaniach a rzeczywistość pokazywała zgoła coś innego.
Chce takie cuda robić, to niech to robi że swoich środków lub środków kumpli a nie tworzy publiczną spółkę i traktuje ją jak prywatny folwark.