facet takich cudakow , ktorzy kreowali sie na celnych strzelcow ( trafiajacych w gorke na S i odwrotnie) to ja tu wielu przezylem masz dziecie parcie na szklo i wydaje ci sie, ze jestes kreatorem. tymczasem jestes mitomanem prozaikiem z paroma groszami. ludzie ,ktorzy sie tu przechwalali jakos nigdy nie mieli odwagi udowodnic ile maja. dziwne hm. BOS tez tak..po fakcie wszystko wiedza i wlasciwie oczekiwali Poczytajcie siebie gdy bylo po bodaj 20
Tylko że Cudak do tej pory się nie mylił. Fakt jest taki, o czym wspomniał akak że pisał iż 75zl otworzy dalszą drogę. Ale skusił się do sprzedaży i teraz pytanie czy ta gwiazda mu się sprawdzi, czy nie. Ja trzymam chociaż nie wiem czy dobrze robię bo kółka też lubię
Poziom kupna przez "francuzów" będzie stabilizował kurs (moim zdaniem).....przyszłość zależy od kontraktów.....pamiętajmy, że te 750 000 akcji dodatkowo rozmywa akcjonariat. Co do przyszłości - jestem nastawiony na TAK. Sprzedałem (przypominam - 50% portfela) ze względów technicznych - ta spadająca gwiazda mnie niepokoi.
moglbym spytac o srednia szanownych kolkowiczow? Z ciekawosci. Ja nie kolkuje i nie rysuje wykresow . Ciekawi mnie czy moja strategia przegrywa z AT. Oczywiscie wazny jest zakres czasowy
Ja mam dwa konta, na jednym kółkuje, a drugie to już longterm. Pierwsze zakupy to 32zl, potem już 38zl. Od tego momentu z tego konta akcji nie ruszam. Kółkuję na drugim i tam było kilka razy do przodu ale było też do tyłu.. Generalnie na lekkim plusie bez rewelacji. Trzeba było wszystko kupić po te 32zl
cudakowi ta gwiazda spadla chyba na balkon. opchnal ( twierdzi) 50% i reszte dzis..no dobra i co dalej? chetnie sie poducze alicja ty jestes naprawde kobita? jakos nie wierze? kieeedys bylem przez pewien czas tez Jagienka,Gienia,Mariola...ale zrobilo sie modne i znudzilo mi sie dzieki za odpowiedz co i jak z kolkowaniem nowonikowcy dopisuja
Mnie też się już zaczyna wydawać że to akumulacja ale pokora jest i ta ewentualna pułapka na byka. To samo na Bioceltix, prawie identyczny obrót i wzrost w procentach