• Nowy skład akcjonariatu Autor: ~Slawek [83.14.171.*]
    Oto nowy skład :
    - Mirosław Kłos 66,0 mln akcji - 60,69 %
    - MKS Sp. z o.o. 21,7 mln akcji - 19,97 %
    - Pro Service Sp. z o.o. 12,0 mln akcji - 11,03 %
    - inni 9,0 mln akcji - 8,31 %

A więc FF znacznie się zmniejszył z tego jaki był.
    Dane z ostatniego raportu półrocznego : http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=EPI&id=366&ncebr_type=RO-P
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~Slawek [83.14.171.*]
    No i chyba za szybko to napisałem , bo sam nie zdążyłem kupić tyle ile chciałem.
    Jeszcze jedno dla tych co dopiero tu wchodzą. Najnowszą emisję akcji serii D niemal w całości objął MKS po 20 gr za akcję. A to firma dzięki której może dojść do ciekawych połączeń lub zakupów . Powiązanie z Morpolem - na Polskim rynku gigantem w swej branży.
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~boks [79.189.69.*]
    halo!! jest tu kto!!!
    obawiam się że papierków w wolnym obrocie jest blisko 0
    a te mln to tylko straszaki ,gdyby chcieli sprzedać to utajnili by tą ilosć i sprzeali by po 0,17 bez pokazywani muskułów
    moim zdaniem wyczekiwanie na infotmację o emisji dla mks ok 50 mln akcji !!
    grających brak!!
    pozdrawiam!
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~obserwator [87.105.189.*]
    ej coś nie tak z twoim wywodem po 17gr spokojnie mozna kupić
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~boks [79.189.69.*]
    jak utajni mln zacznie się ruch po 0.17
    ot. tyle!
    No i wydaje mi się , że boks ma rację. Te 2,1 mln w jednym zleceniu na sprzedaż to tylko straszak a właściwie hamulec, żeby kurs nie wzrósł. A dlaczego? Ano dlatego, że MKS Sp. z o.o. (czytaj Morpol-Małek). Kupiła ostatnio 21 mln po 20 gr. I teraz mamy 9 września walne, na którym sądzę, że ogłoszą nową emisję akcji po ..... 20 gr (dlatego kurs jest trzymany w ryzach) a może to być ok 50 mln akcji i Małek staje się większościowym . W Epigon jest wtedy wpompowane 10 mln zł i mogą ruszyć z tym co robi Morpol, tylko kupić linie produkcyjną, bo całą resztę mają. Dla Małka czapki z głów z 11,5 mln zł zrobi moim zdaniem z 70 mln zł , bo na 1 zł to min na ile wywindują cenę akcji. A najlepsze w tym wszystkim, że to się zrobi bardzo szybko, bo FF jest wyjątkowo mały oficjalnie 9 mln akcji , w rzeczywistości znacznie mniej, parę osób ma po trochę więcej niż 100 tys. akcji, a i paru z ceny emisyjnej 1,1 zł/szt. Więc chętnych na sprzedaż będzie naprawdę niewielu. No, ... wystarczy - rozstrzygnięcie za 2 tygodnie po walnym.
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~panna [89.76.203.*]
    a ja se kupie te 2.1ml
    No panna to do ataku. Ja tam zbieram po 16 gr. Już trochę uzbierałem
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~he [83.5.186.*]
    jasne jasne i po co nam to piszesz>?gdybys chcial uzbierac siedzialbys cichutko a Epigonik juz niedlugo za 08 grochala bedzie......

he he..zbieraj zbieraj
    Przeczytaj dokładnie te posty za 10 dni, no 2 tygodnie. tedy będzie po walnym i będziesz i ty i ja i inni wiedzieć coś dzięki czemu te akcje będą ..... ( jeśli po 8 gr to sam dokupię ich od groma).
  • Re: Nowy skład akcjonariatu Autor: ~jomini [89.229.98.*]
    jaka jest obecnie WK spółki ?

czy ktos moglby podac link do raportów kwartalnych ? - nie moge nigdzie znalezc takowych
    Tu są dane za półrocze 2009 + pieniądze z nowej emisji serii D - 21,75 mln akcji w III kwartale 2009 = 4,3 mln zł - http://www.newconnect.pl/page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=EPI&id=366&ncebr_type=RO-P
[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.