Ludzie czytać ze zrozumieniem,ja nie mówiłem że drugi będzin będzie,tylko czytać wątek, o drugim będzinie że będzie.A co będzie to będzie
Marzyć można,bo
w każdej plocie jest trochę prawdy....
Wydmuszki po 300% od minimów,pmg mpay nawet,tu cisza.
Długotrwała cisza jak przy mogile.
I dłużą, aj dłużą się te chwile..
Aj waj zielony gaj.W maju jak w raju.pozdr
Miesiąc sie jeszcze nie skończył))))
Tak tylko ghostun to ten sam,tylko z innego teflonu pisze ))))
Ja nie mogę!WIG20 MINUS 3,5% ,tragedii ciąg dalszy.,A tu takie cyrki.
Jprl,wszystko mi pouciekało a ta sz.ata dalej w miejscu.
Chyba przejdę na doradztwo.Inwestycyje.
Ewentualnie szukać szczęścia na ogórkach,szparagach,pomidorach lub zmywaku.
Cienżki jest żywot golasa bez piniendzy.
))))))))))
Firma warta max 34banki ma być napompowana jak balonik do minimum 55m i rozwodniona , kto tu kombinuje , przychód może i duży ale zyski na czysto mizerne , i co tu dalej zrobić przedłużać terminy
hehehe smieszny ludku gdyby to byl trup to juz by wystrzelil jak z armaty jak rafako na sprzedazy marzen,amunicji,rowow pgm,mpay,milisys tragiczne raporty i genialne ruchy dobre raporty i chlodzenie zupy zapraszam.jutro.
Swego czasu wiedźmin przez czary i gusełka do serc graczy a teraz magic Justyna oczaruje serca i umysły Europejczyków swoim urokiem osobistym.Moja opinia!
Hmmm poziom tego widowiska z wizją w nazwie jest tak niski,że równie dobrze mogłaby wygrać za efekty specjalne i akrobacje.
A swoją drogą smok dobrze wpisuje się w agendę,także w punkt.
Aco będzie to będzie
))))))))))))))))
Hahaha jaka piękna katastrofa.
Przez 69 lat wylansowali tylko jedną gwiazdę światowego formatu:Abba.
Oni są lepsi niż new connect,tam przez 30 lat narazie nic )))))
A swoją drogą,moja babcia na ślepo wybierze spółki z newcon i ma większe szanse na wygraną niż typy gości z eurowizji.
Za dużo pokazała,a tam żeby coś pokazać, to musi być zielone światło,ładnie prowadzą za rączkę,jak w "przeczkolu".
Zielona energia,zielone to,zielone tamto.
Sam już jestem zielony....
Aj waj zielony maj,wracamy już jutro :D
aj,bidny empej potrzebuje na rozwoj a my mamy to co mamy,Ynwestora ))))) widzialy galy co braly. jest juz pozno pisze bzdury tak pisala Kora. baju baju a co po maju. czerwone sloneczko. ale nie wszedzie ))))) tak bedzie.
Zaraz znowu pewnie kolejne przedluzenie harmonogramu....
bo z godnie z tym ostatnim (trzecim chyba) uchwała o podwyzszeniu i przejęciu LUNA do 15 lipca. Czytaj - w ciagu kilku dni ogloszenie walnego byc powinno.
a tu dalej nie ma rejestracji poprzednich emisji - niedawno dopiero wniosek zlozyli
Mi się też nie podoba takie przewlekanie , nie rozumiem powodów formalnych. Ale dla kursu akcji ma sens bo jak piszą w komunikatach biznes rośnie im bardzo szybko. Przy połączeniu będą mogli pokazać lepsze wyniki
Szemracie jak Sydy za plecami.w maju dostalismy wyszczau po wiekach POsuchy i kto mial wyjsc,to wyszedl,a nie wykluczam dalszych POdrygow,w koncu reformatorzy musza wszystko rozlozyc,zanim zloza na nowo?oby nie,oby juz niczego nie dotykali,bo co rzad to wiekszy nierzad.jest zle bedzie jeszcze lepiej(czyli gorzej) POlska na sprzedaz za symboliczna zlotowe,jak u Chinczyka, i tak to POmyka..... marudy!wiecznie zle,wiecznie niedobrze.
Twoja reakcja wiele o tobie mowi.Jedni cos robia a drudzy tylko krytykuja. Prawda jest jak sol w oku,wlasnie widac.Czyzby elektorat PO? Styropianowe panstwo styropianowego Dona.heh Przerost formy nad trescia,ba powiedzialbym zero tresci.Gadanie,gdakanie za ekiwalent(pieniezny,miesiac w miesiac kaska wplywa na rachunek,to mozna POciskac farmazony)Coz szkodzi obiecac?,robicie dokladnie tak jak wasz guru)
W kaczystanie bez zmian?! A co to kaczystan? Kaczystan to stan umyslu. Jeden jest cieniem drugiego. Drugi jest tlem pierwszego. Gdacza kwacza. Byle-jakosc. Nasze jest nasze. A wasze wspolne. Zyc nie umierac. Teraz my kwaczymy. Po nas chocby potop. Aj waj piekny ten kraj. Tak tak a jak Kaczystan dla kwakow..