• Raport niczego nie wniesie przecież wiemy... Autor: ~Ciekawy [83.11.145.*]
    Tu jak nie pójdzie jakieś info jak nie wpłynie dotacja to będzie tak jak jest od 4 lat czyli nic... Nawet na fb nic się nie dzieje, nie dbają o stronę, wtopa jak nigdy z mojej strony w plecy kilkadziesiąt tysięcy i utopiona kasa od prawie 4 lat, dramat nas ubranych i to nie jest śmieszne...a jak kogoś to bawi to musi być nieźle stuknięty...
  • Re: Raport niczego nie wniesie przecież wiemy... Autor: ~invest [5.173.225.*]
    Ile razy byłeś w siedzibie spółki? Ile razy dzwoniłeś? Ile razy byłeś na Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy?
    Kupiłeś akcje i liczysz, że ktoś coś zrobi za ciebie, kurs pójdzie w gór a ty zarobisz i będziesz zadowolony co?
    Piszesz, że od 4 lat masz akcji i przez 4 lata co zrobiłeś?

Ja byłem kilka razy i jestem spokojny o moje akcje :)
  • Re: Raport niczego nie wniesie przecież wiemy... Autor: ~raport [37.30.40.*]
    Ciekawy a ty już masz szklaną kulę i wiesz czy coś wniesie? Invest cie zapytał b.słusznie czemu marudzisz? INM na tle setek innych spółek z NewConnect wygląda najlepiej i to tylko kwestia czasu aż to odpali. A to, że na tym rynku nie ma jeszcze piwrotu dużych kapitałów jest dla ciebie oczywiste czy nie jest? Masz porównanie jakie obroty na NC były np w 2020-2021 a jakie są obecnie?
  • Re: Raport niczego nie wniesie przecież wiemy... Autor: ~jesusCHRISTsuperstar [91.235.231.*]
    ale dotacje już są rozliczone całość za budynek i TD już jest na koncie spółki od zeszłego roku. tylko spka nie wiadomo czemu tego nie raportuje. co do strony www to żałość i naprawdę trzeba jechać na walne żeby się pytać dlaczego strona jest tak biedna????
  • Re: Raport niczego nie wniesie przecież wiemy... Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    Jakim cudem siedzisz tu 4 lata i nic nie zarobileś jak w 2023 można tu było wyciągnąć ponad 200% ( sam wyciągnąłem 170% ) juz nie będę pisał ile kółek można było wykręcić, co ty za bajki opowiadasz trollu

Autor: ~Rafał [185.55.64.*] 2023-06-20 16:23
    Opublikowano przy kursie:  0,35 zł
    +170% mnie wystarczy !!!bdziękuję, mnie wystarczy, przenosze kapitał na inne spółki
[x]
INVENTION 2,88% 0,14 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.