• HAHAHA Autor: ~jesusCHRISTsuperstar [91.235.231.*]
    Obecnie u mnie ilość akcji INVENTIOMED to 400 000 sztuk. średnia poniżej 17 groszy.

PONIŻEJ 17 GR TO OSTATNIO ZRZUT ROBIŁEŚ HAHAHAHA SKĄD TWOJA FANTAZJA? Z LEKÓW?
  • Re: HAHAHA Autor: akcjoinm [37.30.56.*]
    A co ma jedno z drugim wspólnego? o tym jak sprzedałem cześć pakietu dla zabawy i by wam pokazać miejsce w szeregu to jaki był kurs? Masz archiwum notowań i sobie prześledź. Sprzedawałem bo nawet chyba o tym pisałem, by rozliczyć akcje brane w kwietniu/maju 2023 gdzie brałem sporo w okolicach 12-13 groszy bo te brane po 11-12 groszy w marcu ostatnie rozliczyły mi się w styczniu 2024 jak oddawałem średnio po 0,3. Oczywiście odkupowałem i po 25 i po 20 ale zdecyydowana większość akcji do brana po 12-15 przez co średnią mam jaką mam. Masz problem z tym jakiś ?

https://www.biznesradar.pl/notowania-historyczne/INVENTIONMED,10
  • Re: HAHAHA Autor: akcjoinm [37.30.56.*]
    Wy jacyś dziwni jesteście, zamiast zając się swoimi sprawami to latacie za mną po całym forum, piszecie tylko tam gdzie wam pozwalam bo was nawet na rejestracje nicka nie stać a może specjalnie nie rejestrujecie bo boicie sie odpowiedzialności, bo powiązanie nick z mailem to już większa możliwość zlokalizawania i za te szkalowanie spółki możecie odpowiedzieć karnie.
  • Re: HAHAHA Autor: ~Sie [37.47.213.*]
    Za te twoje brednie kk ci nie grozi. Możesz pisać do woli. Diabełek aniołek choroba psychiczna niewątpliwie. Absolutnie zbieraj. Do 30gr akcji nie ma hahahaha
[x]
INVENTION -0,32% 0,15 2025-09-19 16:41:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.