Kupowałeś ode mnie 4 razy, Po 5.50, po ponad 4, już sam nie pamiętam. Musiałbym sprawdzić. Następnie brałeś po 3.60- 3.80 a nie tak dawno po 2.55- 2.65. Tak więc nie odwracaj kota ogonem, tylko ciesz się że ciągle masz akcje ENI
Kupowałeś ode mnie 4 razy, Po 5.50, po ponad 4, już sam nie pamiętam. Musiałbym sprawdzić. Następnie brałeś po 3.60- 3.80 a nie tak dawno po 2.55- 2.65. Tak więc nie odwracaj kota ogonem, tylko ciesz się że ciągle masz akcje ENI
Nikt nie czyta tych bzdur, po co generujesz to nieustannie na tych starych wątkach???? Uważasz, że ludzie się wystraszą nazwą tematu i oddadzą ci akcje po taniości? Skoro sprzedałeś i nie chce spadać, to będziesz musiał odkupić drożej, tak to czasami bywa i nie ma się czym frustrować ani czego wstydzić :))
Czytasz skoro odpowiadasz. Kupowałem ENI po średnio 1.15. Sprzedałem z zyskiem i nie planuję dalszych zakupów. Mam akcje spółek bardziej poważnych, dyzych, które mają zyski. I nie mówię tylko o polskiej giełdzie.
Tu na ENI potrzebne jest KONKRETNE INFO- KONTRAKT. Inaczej dalej będą tylko podbitki i zwała. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Przecież tak działa każda giełda, nie tylko polska. Wiem co mówię, bo mam akcje na 3 giełdach.Dwie z nich są największymi na świecie.
To kontynuacja rozmyślań do przedostatniego zdania z mojego wcześniejszego wpisu.
To po cholerę nas tu nawiedzasz swoimi wynurzeniami skoro sprzedałeś, nie posiadasz i posiadać nie zamierzasz, bo masz akcje poważnych spółek, a ta najwyraźniej dla Ciebie jest mało poważna.....hmmmm
Idź na te poważne, zapewne tam będą zachwyceniu Twoimi równie poważnymi wpisami.
Skoro wiesz jak działa giełda, to równie wiedzieć powinieneś, że zazwyczaj rynek wyprzedza takie info (antycypuje czy dyskontuje). A gdy już takie info się pojawi, to zazwyczaj jest etap realizacji zysków. Tak więc pomimo, iż grasz na wielu poważnych i wielkich giełdach, to jednak nie do końca znasz zasady na nich panujące bądź obowiązujące.
Dzień dobry. ENI ma potencjał i technologie ale listy intencyjne to zbyt mało. Musi być kontrakt. Akcji w obrocie jest mało, więc łatwo tu robić sztuczne podbitki. Później zostaje wielu ubranych jak technik i inni. Będzie konkretne dobre INFO- będą wzrosty.
Dla przykładu podam Ci spółkę z mojego portfela duża i unikatowa, która urosła 300 procent w ciągu roku i to jeszcze nie koniec wg mnie. Ale spółka ma kontrakty ( ostatnio z Apple) itd.Sprawdż sobie sam ( NYSE:MP)