• ciekawostka Autor: ~hk tv [94.251.171.*]
    wszystkich papierów jest 70 mln,biorąc pod uwage akcje prezesa 25mln (zlokapowanych) i 12 melonów akcji imiennych wesołowskiego (tymczasowo-zablokowanych) w obrocie mamy 33mln papierków,
    od 1 kwietnia do dnia dzisiejszego własciciela zmieniło ok.47mln sztuk
    czyli cały free float plus jakies trzydziesci parę %
    biorąc pod uwage ostatnie wydarzenia na nc i licząc na utrzymanie obecnej atmosfery ogólnej na rynku z dużym prawdopodobieństwem możemy liczyc na znaczne wybicie kursu,zainteresowanie rynkiem nc znacznie wzrosło na co wskazują gwałtownie rosnące obroty,wzrosty na rynku podstawowym nie są już tak spektakularne jak parę tyg.temu a inwestorzy stali się bardzo chciwi i nie zwracają uwagi na sytuację fundamentalną tylko szukają szybkich okazji,wystarczy popchnąc pierwszą kostkę domina w postaci ok 1mln szt. na 9gr.
    myslę,że 15-20 gr zobaczymy szybciej niż wielu sądzi,
    rock'n'roll , no risk-no fun
    pozdrowionka dla stałych bywalców i "świeżego mięska" :-D
  • Re: ciekawostka Autor: ~coleman [83.26.130.*]
    Witam hk tv - jak myślisz czy wesołek sypie ?
    Jaki przewidujesz scenariusz ?
    Pytam bo wiem że wiesz
    Pozdro
  • Re: ciekawostka Autor: ~Kris [145.237.117.*]
    a powiedz dlaczego miałby sypać?
    po 0,10 ? :-)
    chyba widzisz w jakim punkcie znajduje się kurs
  • Re: ciekawostka Autor: ~Nobody [213.158.196.*]
    Na to pytanie odp zna tylko wesołowski,ale przy takiej sile popytu te jego 5mln papierów które mu pozostały(lub nie) to mały pikuś.
    Na pozostałe 12 i pół miliona akcji imiennych wesołowski zgody na konwersję na akcje zwykłe póki co nie ma co liczyć.
  • Re: ciekawostka Autor: ~drzemich [83.27.16.*]
    Moim zdaniem W. sprzedał już akcje zwykłe.
    Zgodę na konwersję oczywiście otrzyma - nie ma żadnych powodów do odmowy.
  • Re: ciekawostka Autor: ~Nobody [213.158.196.*]
    Powodów jest wiele,w tym przypadku piłeczka jest po stronie zarządu o czym kolega doskonale wie ale w swoim tylko sobie znanym celu zaprzecza.
    W. dłuuugo nie będzie mógł ich tknąć,prawda kolego drzemich?
  • Re: ciekawostka Autor: ~drzemich [83.27.35.*]
    Cóż, nieprawda.
    Jeśli uważasz inaczej, to podaj stosowny paragraf lub źródło swojej fantazji.
  • Re: ciekawostka Autor: ~hk tv [94.251.171.*]
    nie wiem kolego coleman,nie mam dostepu do takich informacji,pewno wie tylko on i małgośka :-)
    ale nie przejmował bym się nim zbytnio,ma" tylko" 5mln,które może opylic,jesli do tej pory nie sprzedał
    dzisiejszy obrót pokazał,że to bułka z masłem

p.s. a może pan wyluzowany cos sie dowiedzał za naszymi plecami ,jego zapytaj :-D
  • Re: ciekawostka Autor: ~coleman [83.26.159.*]
    Dzięki hk tv - ważne że wytrwaliśmy a co do kursu akcji klasyczny przykład książkowy opisany w mojej lekcji spekulacji
    Wyluzowanych,itp - odsyłam do mojego pn, postu [New/Connect -jest pewnym zjawiskiem],
    może coś zrozumieją
    Dziś już muszę się wylogować
    Pozdro dla moich przyjaciół i wrogów
  • Re: ciekawostka Autor: ~potwierdzam [83.19.102.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_tylko-windykatorzy-na-kryzys-fast-finance-i-gppi-zestawienie-perelek,7401592.html
  • Re: ciekawostka Autor: ~wyluzowany [83.12.64.*]
    Wy tyutaj sobie różne bajki opowiadacie a ja udałem się do Sądu Gospodarczego we Wrocławiu. A tam Pani w sekretariacie na moje pytanie o BTG to o mało nie pękła ze śmiechu. Fakty - bluetax został pozwany o zapłatę w tylu sprawach, że trzeba podać nr sprawy aby dowiedzieć się czegoś konkretnego. Dowiedziałem się jenak, że są już pierwsze sprawy u komornika. Czy to znaczy, żę BTG stacza się jednak w DÓŁ ?
  • Re: ciekawostka Autor: ~średnio wyluzowany [83.26.11.*]
    To zapewne wierzchołek góry lodowej, bedzie więcej spraw sądowych i prawdopodobnie wnioski o upadłość.
  • panowie dajcie sobie czopa Autor: ~wnioskodawca [81.99.193.*]
    nie naganiajcie na pozwy sadowe
    darujcie sobie takie rzeczy
    czy to wam sie podoba czy nie kurs urosnie w okolice 20gr
    przykro mi ze nie wsiedliscie
  • Re: panowie dajcie sobie czopa Autor: ~blu [89.78.23.*]
    nie jest ci przykro i mnie też nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale rozumiem ból
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.158.196.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ciekawostka Autor: ~m8 [212.122.197.*]
    No, niezle, ciekawy post.
    Wreszcie ktoś ze spółki odpowiedział na te bzdety które tu niektórzy wypisują. Szkoda, że dopiero teraz. Lepiej późno niz wcale.
    Bardzo dobrze, po to jest forum, żeby się wymieniać informacjami. Ja w każdym razie po to właśnie tu zaglądam.
    pozdr.
  • Re: ciekawostka Autor: ~drzemich [83.27.35.*]
    No bez jaj.
    Kto kupuje akcje spółki, którą okrada ?? :))
  • Re: ciekawostka Autor: ~Mis_TAN [87.207.211.*]
    Hmm to prawda biorąc pod uwagę temperatury tego lata to każdemu może się zrobić troszkę ciepło. Żeby mojemu oszczercy troszkę schłodzić głowę to informuje go, iż tego typu wypowiedzi są odpowiednio zinterpretowane przez polskie prawo i to raczej nie korzystnie dla autora tych bzdur.

Ponadto nie przypominam sobie żebym robił cokolwiek i kiedykolwiek z kimś zwolnionym dyscyplinarnie i do tego wyluzowanym.

Domyślam się że tego typu wypowiedzi to kolejny przykład centralnego i ręcznego sterowania spółką BTG przez jej prezesa.

W ramach ciekawostek nie ma decyzji w spółce, która jest podejmowana bez wiedzy prezesa ;) a żeby dodać smaczku sytuacji to aktualny dyrektor zarządzający spółką podobno nie ma nawet matury.

Pozdrawiam wszystkich Fanów bzdur wypisywanych przez pracowników BTG piszących na tym forum w celu manipulowania informacjami.

No ale może się mylę może dałem się uwieść nieprawdziwym faktom.
  • Re: ciekawostka Autor: ~wyluzowany [83.12.64.*]
    Pracownikom BTG niestety puszczają nerwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NIe będe komentował tego postu, ponieważ prawda sami się obroni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (co widać po nerwowych reakcjach pracowników BTG).

P.S. Opłuwanie ludzi na różnych forach to typowa reakcja ludzi z komleksem Napoleana !!!!!!!!!!! (czyli maluczkich ludzików z wielgachnym ego).
[x]
BELEAF -21,05% 2,70 2025-10-28 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.