• Umowy w kwietniu Autor: ~QMX [188.33.193.*]
    Ktoś tu pytał - ciekawe jak idzie podpisywanie umów w kwietniu - no zgadnij jak może iść ? Skoro potrafili ładnie podpisywać umowy w styczniu lutym marcu, gdzie program był zawieszony ~ to zgadnij jaką motywację muszą mieć pracownicy jak program już działa
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~MasterP [89.77.131.*]
    Na dzień 31 marca mieli zakontraktowane 13,5 tys umów na kwotę 1,5 miliardów zł. W samym marcu podpisali 1,8 tys umów. Prezes mówił że są w stanie zwiększyć tę liczbę dwa a nawet trzykrotnie. Czyli między 3,6 tys. a 5,4 tys. miesięcznie są w stanie podpisywać nowych umów. W porównaniu z zeszłym rokiem te liczby są niesamowite. Columbus prowadzi szeroką kampanię nawet nie na pozyskiwanie nowych klientów bo mają ich w brud, co na pozyskiwanie nowych podwykonawców by ogarnąć tą masę umów.
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Henryk [5.173.158.*]
    Rozmawiałem z kolegą przedstawicielem to dostał 100 tys prowizji w marcu za podpisywanie umów. To pomyślcie ile w skali kraju.pozdrawiam
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Inwestor [31.0.62.*]
    Tutaj kurs był 100, słownie sto złotych, myśleć dzieci kochane
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Robek [94.254.128.*]
    Przestań wprowadzać ludzi w błąd.100 zł było przy 10 mln akcji,a ile jest teraz?
    To ty wprowadzasz w bład. Było 40 milionow a nie 10
    Kapitalizacja była tu wtedy na poziomie ponad 4 miliardów zł, jak nie więcej bo nie pamiętam już dokładnie ile, ale zarabiałem wtedy tu krocie. Więc warto sprawdzić zanim się uwierzy trolom spadkowym. Wrzucę link gdzie kapitalizacja we wrześniu 2020 r siegała 3,6 miliarda, a to wrzesień i cena już była niższa sporo

https://www.stockwatch.pl/forum/wpis-najnowszy-413561_columbus.aspx#413561
    Aby kapitalizacja osiągnęła swój maksymalny poziom to Columbus powinien chodzić po ponad 65zł za akcję przy tej ilości akcji co jest teraz. A mamy 9,40zł. Jeszcze trochę brakuje jak widzisz do swojego maksimum.
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~QMX [188.33.193.*]
    Z tego co pamiętam, było ok 6mld, przy samym programie mój prąd, gdzie średnio umowa to było ok 30tys , tu średnia umowa to +- 100, 115 tys więc uważam że spokojnie kapitalizacja może dorównać tamtym czasom. Wystarczy policzyć >100 mld dotacji, gdzie clc ma zwykle ok 20% rynku
    Nie zdziwię się jak Columbus będzie miał dużo większy udział w rynku w tym roku. Prezes sam powiedział że małe firmy nie są w stanie sprostać nowym wymaganiom i nie pozyskują nowych klientów. Apeluje on do nich by zgłaszali się do Columbusa i wykonywali dalej swoją robotę na rzecz Columbusa.
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Kolego,sorry nie 10 a jak to napisałeś 40 a dzisiaj 66.Pisalem już wcześniej,że akcje posiadam,nie naganiam na wzrosty czy spadki Napisałem, że w mojej ocenie papier perspektywiczny.Natomiast piętnuje naganiaczy i stwierdzenie że coś kosztowałoby 100zl ( co miało znaczyć? To tak jakbyś napisał że protektor kosztował 600 zł.Pamietam kosmiczne wyceny, które były odklejone od fundamentów i o czym to mówi? Czy da zarobić? W mojej ocenie tak,ile tego nie wie nikt.Zdrowia i cierpliwość,bo będzie potrzebne.
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Karol [5.173.20.*]
    Może 65zł za papier to jednak przesada, ale 30zł jest jak najbardziej w zasięgu. Tu widać po końcówce sesji piątkowej szykuje się jutro bardzo mocne wybicie.
    Dzisiaj chcą dokładnie zbierać ale zaraz puszczą komuś nerwy i pójdą z kursem mocno w górę
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Karol [5.173.20.*]
    13zł może jeszcze dzisiaj tu zobaczymy
    Dzisiaj ponad 5 procent na plusie. Idzie w grę ładnie. Jutro też jest dzień.
  • Re: Umowy w kwietniu Autor: ~Karol [5.173.148.*]
    Może wrzuca wcześniej szacunki raportu. Było by miło
[x]
COLUMBUS 3,42% 6,05 2025-10-17 17:03:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.