• Przyszły tydzień Autor: ~Tymczasowy1997 [37.248.172.*]
    wziąłem 3000 akcji po 20,35 na początku sesji.
    Trochę już jestem pod kreską. Ameryka up. Mam nadzieję, że w poniedziałek odreagowanie. Bo jednak zyski były i to niewiele mniejsze niż w 2023.
    Jakieś prognozy na najbliższy tydzień? Mamy najniższe wartości od ponad roku.
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~ray [93.159.18.*]
    Krótkoterminowo kurs będzie nurkował. Wyniki słabe, lada chwila będzie info o dywidendzie, która będzie o wieeeele mniejsza niż w ubiegłych latach z racji słabych wyników i inwestycji w centrum logistyczne. Długoterminowo warto trzymać.
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~Tt [193.28.84.*]
    Myślę podobnie. Małymi porcjami dobieram co mc :)
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~Joachim [5.173.150.*]
    Myślę, że bankructwo nie wchodzi w grę? Co myślicie?
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~Tymczasowy1997 [37.248.170.*]
    Ja jestem tutaj świeżakiem jeżeli chodzi o spółkę. Ale na rachunkowości się cokolwiek znam. Nie widzę tutaj powodów do ryzyka bankructwa. Spółka odnotowała niższy zysk,ale wciąż zysk i to pokaźny w stosunku do kapitalizacji. Spółka ma też budować centrum logistyczne. To raczej do ryzyka upadłości daleko. Zresztą na invest.com spółka za rok ma być warta według najbardziej prawdopodobnego scenariusza 30 zł za akcję. Czysta AT, ale jednak uważam że spółka jest niedowartościowana. Ale jak mówię wszedłem. W spółkę wczoraj z pakietem 3000 akcji.
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~BigBadUgly [31.60.80.*]
    Jakie bankructwo? Spółka w świetnej formie. Przychody niewiele mniejsze niż w zeszłym roku. XD
  • Re: Przyszły tydzień Autor: ~BigBadUgly [31.60.80.*]
    Wziąłem 4000 po 24. Pozostaje mi dalej uśredniać.
[x]
WITTCHEN 1,76% 16,20 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.