Wy naprawdę myślicie, że mega bogate fundusze zatrudniają ludzi, żeby siedzieli na tym forum i z wami dyskutowali bo macie akcji w sumie za 10 milionów euro? Oni obracają miliardami. Sam tu straciłem pieniądze. Przełknąłem to i trzeba iść dalej, ale to co się tu wyprawia to się nadaje na studium psychologiczne.
Oni naprawdę tak uważają. To jest jakaś sekta forumowa, którą skutecznie napromieniował Tusk i Trader. Pal licho własne rachunki maklerskie, grunt że trwa forumowa batalia z mitycznymi shortami. xD
Siema Max. Na początku mnie wkurzałeś swoimi postami jak wisiałem na haku ale teraz myślę, że robisz dużo dobrego. I wyprzedzając wasze gadki że sie martwie o wasze pieniądze - tak można ludzi ostrzegać tak po prostu po ludzku, szczególnie jak się samemu tu wtopiło.
Cześć Onn. Najczęściej wrzucam dane liczbowe, własne wyliczenia (polecam weryfikację) infa z ESPI, no i czasami mnie poniesie ale to bardziej dla hecy, bo lubię ten kwik Zjednoczonych Ubranych, którzy ktokolwiek napisze coś innego niż narracja ZU od razu jest shortem i oczywiście z 7 gr. od wpisu. Kabaret. Moja diagnoza jest prosta. Ci wszyscy ze ZU naganiają na zakup akcji bo to jest JEDYNA droga na zejście z haka. Nie ma innej. xD
Dnia 2025-04-11 o godz. 20:15 ~Max napisał(a): > Cześć Onn. Najczęściej wrzucam dane liczbowe, własne wyliczenia (polecam weryfikację) infa z ESPI, no i czasami mnie poniesie ale to bardziej dla hecy, bo lubię ten kwik Zjednoczonych Ubranych, którzy ktokolwiek napisze coś innego niż narracja ZU od razu jest shortem i oczywiście z 7 gr. od wpisu. Kabaret. > Moja diagnoza jest prosta. Ci wszyscy ze ZU naganiają na zakup akcji bo to jest JEDYNA droga na zejście z haka. > Nie ma innej. > xD > Bardzo szlachetna misja , pilnować aby nowi nie zostali wepchnięci pod lód a starzy nie zeszli z haka. Dom misyjny Jsw i Rank Progress. Maksiu gdzie jeszcze można cię spotkać? Mam trochę wolnej gotówki a przy tobie wiem że zarobię .
przeciez ty i twoi kumple głównie tutaj wojują,prowadzicie jakąś tajemniczą ,sekciarską kampanię w czyim imieniu i za czyje pieniadze?Akcjonariusze mają swoje akcje tutaj a wy co?tylko misję wykołowania ich w interesie waszych zleceniodawców.Bo po com wam ta polemika na tym forum,c hcecie za friko nam wytłumaczyć,ze źle lokujemy własny kapitał?spływaj
Widzisz kolejny przykład który napisałem. Dokładnie tak. Po prostu chce Cie ostrzec. Bo tak jak Ty ja też zacząłem czytać te banialuki Tradera o short squeeze, o tym, że jak wyjdą z wig 20 to szorty muszą odkupić itd. I skończyłem na tym minus 5 koła. A Ty ile?
Dnia 2025-04-11 o godz. 20:01 ~Max napisał(a): > Oni naprawdę tak uważają. To jest jakaś sekta forumowa, którą skutecznie napromieniował Tusk i Trader. > Pal licho własne rachunki maklerskie, grunt że trwa forumowa batalia z mitycznymi shortami. > xD
Śmiechem żartem, ale jest tu parę osób które powinny się zastanowić nad sobą trochę. Dziwna namiętność do akcji, która trzyma ich od świtu do nocy na forum.Ocierajace się niemal o obsesje przeświadczenie o czychajacym na nich mitycznym szorcie, ubliżanie każdemu kto choćby na jotę nie zgadza się z marzeniem o 390 za akcje. Nie są to zdrowe zachowania, mówcie co chcecie ale przestaje już być śmieszne
Onn , ja jak sprzedałem swój stary samochód to nie jeżdżę do niego go oglądać )))) sprzedałeś , dziękujemy ,nie przeszkadzaj w trzepaniu kaski szorciku
Po co wy szorciarze to piszecie?Tak tanich akcji nie było od czasów pandemii.Teraz się akcje kupuje,a za rok dwa sprzeda z zyskiem.Zwłaszcza, że wy nam pomożecie,bo macie miliony do odkupienia.