Może być i tak że Pajacowi zależy na takich rakcjach jak reakcje split żeby wiedzieć po której stronie są leszcze? Dopiero gdy leszcze zaczynają jęczeć że wszystko jest do d. jest czas kupowania. Może on tak uważa?
Też tak myślę, z tym, że jestem większym optymistą niż Primo....Raczej bliżej 50 zł. Bo to musi w tym kierunku wystrzelić...powiecie. że wzrost o 500% to dużo, a ha powiem, że nie będzie to ostateczna cena....Dobre spółki dały mi już zarobić powyżej 10000%...tak tak to prawda
xxx fajny kąsek co nie???? Chciałoby się kupić a tak mało sprzedaje, co nie??? Ostatnie chwile przed wystrzałem....z jednym macie rację, że dobra spółka jaką jest Cognor nie potrzebuje naganiaczy....I da zarobić krocie a nie jakieś 100%....
Dnia 2025-04-14 o godz. 15:12 ~Mistrz napisał(a): > xxx fajny kąsek co nie???? Chciałoby się kupić a tak mało sprzedaje, co nie??? Ostatnie chwile przed wystrzałem....z jednym macie rację, że dobra spółka jaką jest Cognor nie potrzebuje naganiaczy....I da zarobić krocie a nie jakieś 100%....
Ach ,te bananowe dzieciaki :) Tak ,chciałoby sie kupić,nie ma papieru,brak podaży,skąd tu dobrać troche akcji ,hahahah
No zbrojeiówka a wzięcie. Lubawa blisko 15% wzrostu dzisiaj to i do nas przyjdą skokowe wzrosty po 20%....czy dzisiaj? Czy jutro??? Co to za różnica. Siemianowice tuż tuż i to prawda....