• Spółki założone Autor: ~Antynagon [83.175.187.*]
    Nagony nagniają i zamykają wątki:) Nie uda się wam, bo ta spółka nic nie ma.
  • Re: Spółki założone Autor: ~Malcolm [83.8.202.*]
    Po co życie marnujess na spółkę co nic nie ma :)))) typowe Polaczki
  • Re: Spółki założone Autor: ~Antynagon [83.175.186.*]
    Bo mam akcje na sporej stracie? Tylko wychwalać można?
  • Re: Spółki założone Autor: ~Malcolm [83.8.202.*]
    To po co było kupować akcje spółki która nic nie ma . To jest nielogiczne .
  • Re: Spółki założone Autor: ~Antynagon [83.175.187.*]
    A wiesz po ci inwestuje się w start‐up? Tymrazem się nie udało.
  • Re: Spółki założone Autor: ~helpi [46.112.102.*]
    Chłopie Antynagon. Co ci chodzi? Gorzej niż baba. Sam nie wiesz czego chcesz. Nie nadajesz się.
  • Re: Spółki założone Autor: ~Antynagon [83.175.187.*]
    Czy ja piszę niewyraźnie?:) Chodzi mi o to, że M&A trwa bardzo długo i jest bardzo niepewne. Spółka robi niejasne ruchy (obiecuje, że nie będzie emisji, a później je robi). A ja niestety mam jej akcje. Na sporej stracie i muszę się pogodzić z tą stratą, a to nie jest łatwe. Tyle.
    Aha, Genomtec miał wyodrębnić 3 spółki. Powołał dwie. Po co wspominał o trzeciej? O tej, której od lat nikt nie chce kupić. Merytorycznie? Jesteś w stanie?
  • Re: Spółki założone Autor: ~NOWY [5.173.89.*]
    "Kluczowe dla Genomtec jest obecnie zamknięcie procesu M&A, a oba główne projekty spółki - zarówno Genomtec ID, jak i OncoSNAAT, mają równe szanse na komercjalizację - ocenił w rozmowie z PAP Biznes prezes Miron Tokarski. " Czyli co się działo z tą komercjalizacją ID od lat i która niby miała być już dawno zakończona? Skoro ma równe szanse z nowym onco ? Parodia jakas czy co ?
  • Re: Spółki założone Autor: ~XxX [5.172.188.*]
    Dnia 2025-04-16 o godz. 13:08 ~NOWY napisał(a):
    > "Kluczowe dla Genomtec jest obecnie zamknięcie procesu M&A, a oba główne projekty spółki - zarówno Genomtec ID, jak i OncoSNAAT, mają równe szanse na komercjalizację - ocenił w rozmowie z PAP Biznes prezes Miron Tokarski. " Czyli co się działo z tą komercjalizacją ID od lat i która niby miała być już dawno zakończona? Skoro ma równe szanse z nowym onco ? Parodia jakas czy co ?

mają równe szanse wynoszące 0 - czego nie rozumiesz? :)
  • Re: Spółki założone Autor: ~Malcolm [91.212.86.*]
    Nie umiesz się pogodzić ze strata. Nie inwestuj. Kupuj i obligacje. Po co później przesiadywać na forach bankiera i przeżywać to wszystkim . Mówię ci zostaw giełdę tym którzy wiedzą co mają robic.
[x]
GENOMTEC -1,57% 5,00 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.