Jak kolega Trump nie namiesza to tylko do góry. Ostatnio było po 98 zł to można było kupować. Ale jak bym miał coś kupować to uwaga moja skierowała by się teraz na Pekao. Mam tam lepszy zysk i dywidendę. Aliora też posiadam i aktualnie jestem na spory minusie
Wywal Alior kup KGHM szybciej odzyskasz pieniądze . Banki tylko w dół w maju pierwsza obniżka stóp procentowych więc banki tylko poleca w dół . Poza tym jak na aliorze jesteś na minusie to co kupowałeś go na jego ath ? Chcesz pewnej inwestycji kup Polsat sokoro masz już Cd-projekt . Ja 45 % kapitału mam w Polsacie drugie tyle w Cd-projekt reszta to KGHM i PkpCargo . Polsat kup na dziennych zejściach później 16zl i trzymaj tam do kilku miesięcy będzie 24 zł .
A wy tu chcecie inwestować w balona a Polsat jest na początku drogi wiem że się tego pewnie nie czyta ale wejdzie na Polsat i poczytajcie moje posty . Na Polsacie do końca roku 24zł przyszły rok to 30 zł a do 3 lat 50 zł . Aktualnie jest 16.60 zł . Więc jak ktoś potrafi liczyć to wie co robić . Aliora kupowałem po 18zł sprzedawałem po 68 zł . Teraz macie taką samą szansę wykręcić na Polsacie . Ale robię co chcecie .