W tym miesiącu powoli do 215, bo Donald i vix itd. Przy 215 test sma 50, idealny moment byłby w maju w momencie jak usa obnizy stopy, jeśli przebije 215 i utrzyma to lecimy na 250, do końca roku nawet 270.
Jak nie przebije. Tzn kilka razy testowane sma 50 bez przebicia i przy odbiciu od sma 200 ktore teraz wypada gdzies w okolicy 185. to doprowadzić może do boczniaka, Tylko ze koło sierpnia bedzie kolejny raport. Przy tych danych jakie dziś pokazano mocno wątpię w negatywna sytuacje. Chyba ze rynki sie załamią, ale to wtedy synektik bedzie najmniejszym problemem. Jezeli w nastepnych raportach bedzie uwzglednione kpo i kurs nie wystrzeli to znaczy ze sam szatan majstruje przy tej wycenie. XD
Nie wiem co bedzie, jak ktos wszedl przy abb ma dobry moment uśrednić. Sam jestem ciekawy jak to sie zestarzeje. To nie jest rekomendacja, bracia akcjonariusze prosze myśleć swoje.
Mam zwyczajnie dosyc czytania tych szkodników krorych tutaj na forum coś sporo i codziennie męczą to samo
Żeby uśrednić trzeba mieć kasę. Zgadzam się z opiniami. Dodałbym jeden aspekt, po tak szybkim wzroście i tak dużym wzroście wielu odcina kupony i realizuje fakt że w zbyt krótkim czasie urosło za dużo.
Dnia 2025-04-11 o godz. 16:54 ~Mąka napisał(a): > Żeby uśrednić trzeba mieć kasę. Zgadzam się z opiniami. Dodałbym jeden aspekt, po tak szybkim wzroście i tak dużym wzroście wielu odcina kupony i realizuje fakt że w zbyt krótkim czasie urosło za dużo.
To fakt z tym odcinaniem kuponów, mnie tez to korci aby sprzedać (obecna średnia 86 zł ) Ale cieszą mnie duże obroty bo mamy nowych akcjonariuszu w średnią z cenami zakupu okolicach 200 zł więc szybko nie sprzedadzą . Czy ktoś może liczył ile jest akcji w obrocie na giełdzie i w jakim czasie się one przewaliły , przy takich obrotach ?