ZREMB posiadam od 1,75 za szt a mam tego towaru trochę. Więc jak się jest inwestorem i wierzy się w spółkę to się zbiera zysk w dłuższej perspektywie. Koledzy trochę wiary w tą spółkę bo czasy mamy sprzyjające jej.
Tutaj może i musi być tylko lepiej długie długie tłuste lata przed nimi Naprawdę taka firma teraz na rynku polskim biorąc pod uwagę możliwość wskoczenia na dobre w branże militarna to skarb A tak poza nawiasem - - - gdyby nie kolkowicze to już dawno byłoby 12zl
No i właśnie w takie spółki trzeba inwestować. Te które są jeszcze małe ale z dużym potencjałem rozwoju. Jak się taką perłę poszuka nim stanie się bardzo popularna to nie zadowoli mnie zysk 50 lub 100 %. Zremb się idealnie w to wpisuje, czy wojna na Ukrainie się skończy czy nie spółka będzie miała co robić przez najbliższe lata. Zresztą nie produkują tylko dla wojska, chociaż tutaj najlepiej zarabiają. Cierpliwi zarobią krocie.
Jeżeli ktoś kupował po 2 zł, to sprzedaż po 7.65 jest fantastycznym wynikiem. Może przeszli na Rafako, albo jeszcze gdzieś indziej. Tak czy siak niektórzy dalej tu są, nic nie piszą bo poco. Że spadnie na 7 albo pójdzie na 20 ? Kto ma akcje to wie co z nimi zrobić i tyle.
Ja mam LUBAWE, ZREMB i dokupiłem symbolicznie RAFAKO. Z innej beczki mam też 4 MASS co prawda to segment lakierów dla pań i nijak ma się do zbrojeniówki, niemniej tam też będzie solidne UP. Ahoj drużyno:) p.s. obstawiam minimum ZREMB na 20 zł w tym roku
Ja raczej skromne 10zl i wymiana akcjonariatu. Next year po odblokowaniu z fixow prh, eldorado na obu spółkach, i zremb mkap 500mil. Taki sen miałem, na razie się sprawdza co do joty.