11 Bit Studios spadł z 700 zł na 186 zł. Teraz zła passa się odwraca i znowu chcą wskoczyć na szczyty. Na 11 Bit Studios to dopiero jest potencjał. Ja sprzedałem GIF i kupiłem 11 Bit
Powodzenia. Ja zbyt wiele lat inwestuje w gaming i wiem gdzie jest potencjał do wzrostów. Tu chwila moment i jest 20zl a nawet 30. Tam może i cos ruszy w górę ale nie ma co porównywać z GIF. Poczekaj tam tylko zaczną jeszcze dzisiaj realizować zyski to tu ruszy, a tu wiele nie trzeba by spektakularnie rosło
Tylko, że na GIF obrót jest w tej chwili rzędu 36 tysięcy złotych. Na spółkach Patrowicza, które niczym się nie zajmują jest większy obrót. Jakby było tak super, to byłby duży obrót. Na 11B w tej chwili jest ponad 2,5 mln obrotu vs 36 tysięcy złotych na Gamefactor. Ciekawe, czy jak będą tu obroty dzienne rzędu 200 tysięcy złotych, to będzie można powiedzieć, że to jest już tą pompa. Hehe XD
Na 11 bit będzie dzisiaj i 10milionow obrotu. Ale to tylko podbitka. Zamknięcie na poniżej 200 dzisiaj tam będzie. Przecież od dawna było wiadome że gra będzie wydana i że data będzie poznana. Fakt że podali dokładną datę to żaden sukces, a przedstawiacie to jak wielki sukces. Czy The Alters jest dopracowaną grą tak jak JDM, który jest dopracowany na maksa? The Alters i JDM to dwie zupełnie różne gry, ale GIF jest wyceniany na 60mln a powinno być przed premierą takiej gry w okolicach 180 milionów czyli powinno być tu w okolicach 30zl za akcję. To jest sedno całej filozofii.