• No jak tam załoga ? Autor: ~Leonidas [109.243.3.*]
    Zalecam akcjonariuszom odpuścić sobie czytanie tych wszystkich wypocin wisielców z sds i innego badziewia , oczy krwawią jak się na to patrzy . teksty o mitycznym ESPI które się nie pojawia czy cłach amerykańskich na Bioceltix sprawiają że tracę wiarę w edukację w naszych szkołach. Rynek amerykański dla Bioceltix to kwestia jakiś 5 lat czyli świat zdąży już zapomnieć że istniał taki prezydent jak Trump. Cały czas trwa akumulacja papiera stąd nieustanny wzrost kursu , to nie jest spółka do spekulacji zalecam cierpliwość i skupienie się na informacjach płynących ze spółki . wkrótce wniosek o rejestrację drugiego leku i początek montażu linii produkcyjnej , ewentualna rejestracja pierwszego leku to przełom roku 2025/2026 ale to już będzie info które wyniesie kurs powyżej 200 zł . Pamiętajcie , kółeczka mityczne alicji to mokry sen wisielców z sds którzy leczą tutaj swoje kompleksy i namawiają do sprzedaży i odwieszenia ich z haków .
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~Hanys [91.198.89.*]
    Ja wszedlem tu z końcem ubiegłego roku dobieralem do końca marca a wyjdę jak kurs dobije do 1000 zl z tym pakietem który mam wystarczy mi na dobre życie na długie lata. Za 3lata znów tu zajrzę zobaczymy wtedy na jakim poziomie będzie kurs pozdrowienia dla akcjonariuszy
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~alicja1992 [82.102.18.*]
    Cos mi się zdaje że sds bedzie jeszcze po 40. Kupujcie.
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~Lee [185.234.91.*]
    Leonidas a jaki kurs będzie na xtb bo 2020 byłeś ponoć ekspertem
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: alicja1992 [188.146.173.*]
    To mitoman ... Pojawia się tylko przy wzrostach, przy korekcie ucieka z forum
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~wiatr_zdupcipupci [77.65.100.*]
    Dnia 2025-04-11 o godz. 23:44 alicja1992 napisał(a):
    > To mitoman ... Pojawia się tylko przy wzrostach, przy korekcie ucieka z forum
    Co tu się dzieje ,przy rosnącym rynku dajecie sobie ostro, tam gdzie słoneczko nie dochodzi, to jest bardzo niepolitycznie.

• Re: No jak tam załoga ? Autor: ~szef [195.88.232.*]
    na walorze widac ewidentny skup kogos ktos systemowo kupuje akcje- ilosci po kilka k codziennie-po zachowaniach zlecen wnioskuje skup funduszu przez maklera/system/operatora. Musi byc tak, że to ktos mocny juz wie o wynikach badan i tego jak tanio teraz moze zebrac i to robi.
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: alicja1992 [83.27.52.*]
    To ciekawe spostrzeżenie. Dzięki
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~pupcia [77.65.100.*]
    Dnia 2025-04-14 o godz. 17:31 alicja1992 napisał(a):
    > To ciekawe spostrzeżenie. Dzięki w imieniu Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej i Ludu Pracującego.

co kolego?
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~alicja1992 [208.78.41.*]
    oprócz bioceltix polecam jeszcze sds. Mam srednia 30, ale nie oddam wczesniej jak za 100. Spółka przerwała przedwcześnie badania które były wszystkim co miała, ale może kiedyś jeszcze wznowi. Zainteresujcie się. Zapraszam na sds tam pisze więcej pozytywów o sds.
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: alicja1992 [188.146.171.*]
    Nudne to podszywanie się już.. Żegnam
    kulezanko to widac co i kto jest pisz smialo nie zrazaj sie hejtersami, jak analizy koledzy?
  • Re: No jak tam załoga ? Autor: ~alicja1992 [208.78.41.*]
    Hej Szef, kiedy bedziesz w warszawie? Dziękuję za wsparcie. analizy dobre chociaż sds znowu leci. Nie mam już sił.
    raczej zadalbym pytanie kiedy nie bede bo ono lepiej opisuje moja sytuacje lokalizacyjna. ale z innej beczki to widze ze to chyba podszywe pod kulezanke alicje, wiec kolego zmysl sobie swoj nick i dzialaj na forume jako niezalezny orygnialny byt
[x]
BIOCELTIX 0,94% 96,90 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.