• zabawa z akcjonaruszami Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    polecam zastanowić się czy nie robią nas na szaro , na umowę pozyczyli akcje -będą nimi walic w rynek i odkupią tę samą ilość po duzo niższym kursie , będą mieć tę samą ilość ale kilkaset tysięcy w kieszeni , odkupią od wystraszonych i wtedy dadzą super infa i kurs pójdzie wyżej a kasiorka zostanie w kieszeni. zobaczymy czy się nie mylę , juz to widziałem na innych spółkach. specjalisci
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~Golas [89.68.62.*]
    Coś w tym może być odkąd zaczął prezes sprzedawać kurs zaczął spadać
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~ojo [91.216.213.*]
    Już nie takie wały tu leciały, ale spodziewałem się, że już trochę się z tym ogarnęli...jak widać nie. Dalej będziemy gwałceni w dupsga. Spluwanie w twarz długoterminowym.
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~aro [5.173.148.*]
    Nie rozumiem dlaczego nie podniosą kursu żeby solidnie zarobić mając w posiadaniu pakiet większościowy akcji a przy okazji inni też by zarobili
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    oni będą chcieli od nas odkupić jak zwalą kurs , wystraszą niektórych i jak odkupią akcje a będą dobre wyniki to pociągną kursem , oczywiscie za tą kasę odkupią więcej i będą podwójnie zarobieni, tylko czy będą bardzo dobre wyniki jak stopy procentowe będą spadać?
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Nic nie odkupią ludzie stracili do nich szacunek są skończeni jako inwestorzy
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~Miki [46.112.94.*]
    Każdy długoterminowy wie ile warta jest ta spółka,ale prezes nie wie,że ta sama akcja nie wyjdzie x-razy,bo pycha zasłania mu widok, nie umie się dostosować do rynku
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~Maxx [157.25.126.*]
    Popieram twoją opinię. Tylko pan prezes zarabia na tej spółce. Jeżeli w ciągu kilku dni, nikt nowy nie pojawi się z pakietem akcji powyżej 5%, to będzie świadczyć, że sprzedane akcje służą do zbijania kursu!!!
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~aro [178.235.204.*]
    Ale
    Tak patrząc w arkusz kupna to tej ilości akcji oni nie mają komu sprzedać nawet więc muszą w końcu ruszyć w górę i zainteresować tym rynek żeby pokazać wartość akcji i znaleźć nabywców tego papierka
    Pytanie tylko kiedy to nastąpi
    Ja poczekam
    Powodzenia
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~pepe [91.240.139.*]
    przyjdzie czas ze wystraszą , juz od wczoraj walą w rynek, jak ma być tak dobrze to przecież nikt z nas nie sprzedaje więc kto?
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~Golas [37.47.80.*]
    Ewidentnie ktoś specjalnie zbija kurs… ja swoich okazji nie oddam a jak będzie jakaś ciekawa cena to se jeszcze dobiorę…
    Poczekaj to dobierzesz po 70gr.
    Ale to by było piękne dobrać sobie po 70 gr, kilku inwestorów spanikuje i będziemy kupować w tej cenie.
    Oni wcale nie chcą zainteresować rynek. Chcą kupić akcje poniżej 70gr. Proponuję zdjąć wszystkie nasze oferty kupna i ustawić się na 30 gr.
    Dobra
    Tak robimy niech walą swoje po taniości aż im się znudzi i zmienią politykę
    Ja już swoje ustawiłem na 30gr. Jak mają walić w rynek to niech będą stratni a nie my.
    Free float 12,25% taka informacja na bankierze hmmmm
    Ja też dzisiaj na to spojrzałem u mnie w cdmpekao i mam to samo co oznacza że
    Novina fundacja rodzinna ma 14 018 088 akcji to jest 42,88%
    Konopka Krzysztof ma 12 296 598 akcji to jest 37,61 %
    Bacławski Bogusław 2 370 887 akcji to jest 7,25 %
    Pozostało 4 003 804 akcji to jest 12,26 %
    Jeśli to prawda to jesteśmy bogaci
  • Re: zabawa z akcjonaruszami Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.25.*]
    Dnia 2025-04-10 o godz. 17:13 ~pepe napisał(a):
    > polecam zastanowić się czy nie robią nas na szaro , na umowę pozyczyli akcje -będą nimi walic w rynek i odkupią tę samą ilość po duzo niższym kursie , będą mieć tę samą ilość ale kilkaset tysięcy w kieszeni , odkupią od wystraszonych i wtedy dadzą super infa i kurs pójdzie wyżej a kasiorka zostanie w kieszeni. zobaczymy czy się nie mylę , juz to widziałem na innych spółkach. specjalisci

Ale dlaczego nie chcesz zrobić tego samego tzn kupić po dużo niższym kursie i po tym super infie gdy kurs pójdzie wyżej kasiorka zostanie w twojej kieszeni ?
[x]
NOVINA -1,28% 0,61 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.