To prawda . Można powiedzieć, sam w to nie wierzę . Liczyłem na wzrosty po to kupiłem te akcje , ale na tak szybkie nie . Podam przykład, to przykład ; jeżeli ktoś kupił za 100k pln akcji to dzisiaj na rachunku widnieje 480k PLN.
To prawda . 3mam się założonego planu. Oczywiście może być i 20 PLN , ale może też być marazm na cenach akcji, a swoje lata mam i trzeba korzystać z życia. 370% to duży , bardzo duży zarobek jak dla mnie.
Skończyło się na sprzedaży 7 pakietów akcji po 2000 sztuk do ceny 12,50 PLN. Z resztą poczekam. Nie pisze na tym forum bo tu będzie marazm na cenach akcji jeszcze przez miesiąc. Potem powrót do wzrostów .
Tak to prawda , tak pisałem . Wierzyłem , że Lubawa i Boryszew jako spółki zbrojeniowo-militarno-wojskowe dostaną pieniądze od państwa . Dostały Rafako i Rafamet . Przeliczyłem się jak wielu z nas .
Ktoś mnie wspomniał na forum to napiszę (powtórzę) . Zacząłem sprzedawać od 9,50 PLN po 2000 akcji co 0,50 PLN . Sprzedałem ostatnie akcje po 12,50 PLN i hossa się skończyła . Sprzedałem 7 pakietów akcji , akcje kupione po 2,226 PLN . Trochę akcji mi zostało , ale teraz jestem zaangażowany na innych akcjach. Zarobek 420-480% mnie satysfakcjonuje.