Witam wszystkich widać po kursie gołym okiem że automat steruje kursem parę akcji kupi parę akcji sprzeda. Komu zależy na takim marażmie i mrożeniu kursu Ci co mieli oddać ze stratą to oddali ,zaprawieni gracze co kupowali na 100%%% nie oddadzą ze stratą choćby się paliło będą czekać latami bo są prawdziwymi wyjdaczami GPW. O co kaman z kursem??????
Witam , tak trzymaj ja również posiadam w swoim skromnym portfelu akcje naszej Perły i czekam na start Pozdrawiam ps Kumaty jak zawsze szcun dla wszystkich i mega zarobku .
....zaprawieni gracze co kupowali na 100%%% nie oddadzą ze stratą choćby się paliło będą czekać latami bo są prawdziwymi wyjdaczami GPW. O co kaman z kursem??????
Ps.
Wolf 1975 to potrafi czadzić :)
tu każdy ma swój interes i inwestuje po swojemu .
Day- traderów i animatorów tu nie ma.
Czekamy na 6,10 $ Anny Tobiasz z BDM
Ha ha dobre! Spółką wizerunkowo zero! Nowy zakład 27r. No przecież oni tam chyba nic nie robią!!! Przegrywy na maxa!!! Co chwile nowe bajki wymyślą tą RN i zarząd figurantów
Witam , tu będzie tylko gorzej spółka bez przyszłości każde dobre info kurs leci gdzie w DÓŁ Ja straciłem nadzieje a zaklinanie kursu i wizji na przyszłość, łącznie z naganianiem na zakup waloru robi się słabe.