Spółki w USA rosną o 15% a ich wartość o 300 mld $ a największa spóka energetycza w Polsce, która najbardziej staraciła w ciągu ostatniego tygonia odbiła na 90 min i już dalej tanieje. Dlaczego tak się dzieje ? Bo giełdą w Polsce rządzą amerykańskie fundusze a one ciągle grają na spadki energetyków.
i ochłoń .... odbicie bylo rano a przez DM Pekao nie moglem skladac zlecen .... nawet nie udowodnisz ze skladales K bo nie masz dowodu a telefonicznie nie było fizycznie możliwe. To juz nawet nie Dacia ale Trabant system DM Pekao
Kiedy w ING BSK przytrafiła się awaria to w rekompensacie bank zrobił nam możliwość przez cały miesiąc handlować bez prowizji . Może trzeba się upomnieć i negocjować jakieś warunki rekompensaty .
myslisz ,że nie wysłałem reklamacji do opiekuna mojego rachunku? czekam na odpowiedź bo tylko wtedy mogę podjąc działania i sformułowac roszczenie. DM Pekao jest na przegranej pozycji poniewaz nie wysłał komunikatu do swoich klientow.
Mabmab wyślij do dm pekao szampana że nie dali ci szansy kupić powyżej 8 zł.
Czego nie udowodnisz że chciałeś kupić dużo drożej ? Kto tu jest na forum . Od otwarcia PGE tylko spadało.
i raczej nie bez powodu grają na spadki. Tesla, która wkrótce ma wypuścić na rynek kilka nowych produktów jak nowy model EV, samochody FSD, robovany, robotaxi i roboty Optimus urosła wczoraj ponad 20 % ! Wkrótce popyt na energię elektryczną będzie ogromny. Jak myślicie, PGE da radę tyle prądu wyprodukować ?