• ostatnia szansa Autor: ~farsa [5.184.239.*]
    tak jeszcze do 12 poczekam że względu na moje dobre serce i odkupię tych parę akcji. i ściągam zlecenia. w innym wypadku sprzedaż przez kogoś może zdołować kurs nawet do 1zl...arkusz jest pusty...
  • Re: ostatnia szansa Autor: ~Ww [188.146.152.*]
    Poznaj człowieka po tym jak kupuje akcje … no dramat … daruj sobie chłopie takie wpisy
  • Re: ostatnia szansa Autor: ~farsa [5.184.239.*]
    kolego ...nigdy z prawej strony....nigdy. Ww zobaczysz jak ktoś ....spuści 10k i kilka poziomów niżej a.z prawej postawia blokady. nie ma.kapitalu to nikt tych batonów nie wyzbiera. ..kiedyś nie rozumiałem pojacia że można zawisnac z akcjami. nc tego uczy... nie ma tu komu sprzedać nawet że stratą...
  • Re: ostatnia szansa Autor: ~Ww [84.40.234.*]
    Wg mnie kurs szybko wróci na znacznie wyższe poziomy, bo nie będzie miał kto je sprzedać, nie będę się powtarzać
  • Re: ostatnia szansa Autor: ~Obiektywny [46.182.188.*]
    To może w końcu pora przestać pisać o jednym i tym samym od dwóch lat, chyba że Ci płacą za posty to zwracam honor. Kurs miał już wrócić i rosnąć wedle Twoich dogłębnych analiz technicznych conajmniej 10 razy.

Póki co to walczą o to aby dobić do miliona widzów w kinie i szanse są z każdym dniem coraz mniejsze. A jak się orientujecie to może być klucz jeśli chodzi o kwotę sprzedaży tego na serwisy streamingowe: jak film ma ponad milion ludzi w kinie to stawki są lepsze, ale to chyba logiczne.
[x]
EKIPA -0,34% 1,48 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.