Jestem jestem, ktoś wyszedl, kto inny wszedł, natomiast fakt lekki surprise ze az tak inaczej od szerokiego. Co nie zmienia faktu że uruchomiłeś się dopiero jak zaczęło spadać, nasza ty maskotko forumowa
Uruchomiłem się o 9:13 czyli jak było 4 procent do góry, masz godzinę komentarza :)) wy za to tylko na podbitkach a jak spada to chowacie się jak szczy
Nie opowiadaj Bartek głupot. Wczoraj po euforii na Wall Street siedziałeś cichutko. Ja tak BTW, naprawde nie rozumiem tego wypisywania taśmowo na GPW. W jedną i drugą stronę zresztą. To za pieniądze się dzieje chyba, ile płacą, zdradzisz? Przeciez nikt o zdrowych zmysłach nie może żyć na bankierze non stop, za darmoszkę. Mamy stokłocza dla porównania. Obowiązek logowania i pozamiatane, naganów w obie strony jak na lekarstwo.
A oprócz waszego klepania się po plecach zwracam uwagę że już nawet info o kolejnym giga dofinansowaniu nie robi różnicy. Wiadomo że potrafią przepalać, z efektami slabo. We wtorek zobaczymy wynik i pewno dalsze obietnice.