Sie…ja nie jestem tak jak ty przywiązany do akcji, na giełdzie się sprzedaje i kupuje. Dziś obróciłem 2 x na ORLENIE, AKLIORZE, PKOBP, SYNEKTIK i 2 mniejsze. Jestem przekonany, że samej prowizji od tych dzisiejszych transakcji zapłaciłem więcej niż cała wartość twojego portfela :)
Ale by to robić to trzeba mieć spółki płynne dlatego na Inventionie oddawałem np w sierpniu 2020, październiku 2020, październiku 2021, czerwcu 2023, styczniu 2024 sprawdź sobie jakie były wtedy obroty na INM ? Sprawdź sobie misiu :)
W 2014 roku posłuchałeś mnie i kupiłeś Invention? No to niezły jesteś ;) W 2014 Inventionu nie było na giełdzie, spółka INVENTIONMED SA powstała w 2018/2019 roku a ja o niej usłyszałem w maju 2020 a kupowałem pierwsze akcje w lipcu 2020.
Ale też się z tobą zgadzam….3 zł to jest piloziom gdzie kurs Inventionu powinien wracać :))
Data wprowadzenia akcji spółki do alternatywnego systemu obrotu prowadzonego przez Giełdę Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. pod nazwą Newconnect : 25.03.2013
I po co te nerwy w 2013 chłopcy była to spółka Centrum Doradztwa Ekonomicznego S.A. w 2015 zmienili nazwę na Athos Venture Capital
a dopiero w 2018 roku powstał InventionMed i zajeli się medycyną VR
zmieniony został całkowicie statut, zarząd i rada nadzorcza
To tak jakbyście misiaczki teraz patrząc na CDProjektu porównywali kursy akcji wtedy gdy to był Optimus. Pewnie nawet nie wiecie o czym piszę ale to już wasz problem.
Próbujecie mnie tu podgryzać na wątkach na których wam pozwalam pisać i tylko tyle możecie, znaczy to dla mnie mniej niż dzisiaj wyrzucony do kubła worek ze śmieciami :)