Kierunek zachodni a tak serio to dno uklepane mają coś co się sprzedaje wyniki robią rentownością, pomału do przodu niewiele jest spółek co działa w USA i na pewno nie na takim poziomie zobaczymy w która stronę to pójdzie wyglada dobrze
Przy takiej spółce nie kupuje się od razu za 500k tylko pomału za 10-5 k dziennie. I tak jest tutaj. Od miesiąca pomału kilka tysięcy dziennie. Zobaczymy … obserwuję … myślę …
Widać, że ktoś handluje sam ze sobą na małym wolumenie. Można ten proceder zauważyć na kilku spółkach na newconnect, sama KNF niedawno składała zawiadomienie do prokuratury w miedzy innymi tej sprawie. Nie jest więc to niestety nic pocieszającego, bo jest przepaść między zleceniami kupna a tymi sztucznymi transakcjami tutaj:/ faktyczny obrót malutki
Ten gość się nazywa animator
A z drugiej strony ja widzę że ktoś kupuje i to dobrze bo cena jest niska
Jak weźmiesz cena zysk to spółka jest mocno niedoszacowana na tle innych spółek z tego sektora gdzie potrafi być wskaźnik na poziomie 100 i więcej
Czytam te Twoje posty i jedyny komentarz jaki mi się nasuwa to xD, bo nawet mi się odnosić merytorycznie do głupot jakie piszesz, poziom wiedzy i znajomość rynków ZEROWA