Czemu ty stary tak nie wyjesz na forum takiego Orlenu PKO czy innej spółki której rzekomo masz w swoim portfelu??I drugie pytanie czy masz pożyczyć czerwoną czapeczkę MAKE AMERICA GREAT AGAIN?
Dnia 2025-04-09 o godz. 14:29 ~RRRrrr napisał(a): > Czemu ty stary tak nie wyjesz na forum takiego Orlenu PKO czy innej spółki której rzekomo masz w swoim portfelu??I drugie pytanie czy masz pożyczyć czerwoną czapeczkę MAKE AMERICA GREAT AGAIN?
nie wyje bo tu utopił dużo kasy bardzo dużo i liczy że się zwróci chociaż trochę ... niedoczekanie :-)
abstrahując już od tego, że coś tam od czasu do czasu na forim Orlenu coś napisałem to po co mam to tam robić? Myślisz, ze mój wpis na forum Orlenu coś zmieni? Nie ośmieszaj się. Jakbym chciał pisać na forum każdej spółki którą mam to nic innego bym nie robił tylko od rana do nocy siedział i pisał. Ja wiem, że u ciebie z logicznym myśleniem kiepsko ale podpowiem ci, że cokolwiek byś nie napisał na Orlenie, Aliorze, PKOBP to NIC NIE ZMIENIE bo NA NIC NIE MASZ WPŁYWU.
ba podpoowiem ci, że NA NIC NAWET tutaj na Inventionie nie mam wpływu poprzez pisanie na forum a TYLKO poprzez działania czyli kupowanie akcji. Jeśli kupię akcje za 100 k zł na ORLENIE coś to zmieni? NIC, a jeśli kupię za tyle akcje INVENTION? Zmieni dużo bo będą górne widły.
więc masz już odpowiedź na nurtujące cię pytania tak bardzo, że aż musiałeś o to zapytać :)))
no patrz jesus...osoba która żebrze....sam siebie opisałeś i podsumowałeś :)
ja o nic nie żebrze w przeciwieństwie do ciebie misiaczku :) ja akcje inventiona mam a ty przecież ABSOLUTNIE nie chcesz mieć więc po co mi tu skomlesz?
Obserwatorku niejeden już mi to zarzucał a jak pokazywałem i udowadniałem tu udał, że nie widział i zmieniał nick. Wolę więc żebyś się za bardzo nie stresował i pozostał przy swoim nicku :)))
widzę, że dalej skomlesz, już cię kiedyś ktoś w tej sprawie wyśmiał więc nie będę tracił czasu na powtórkę, zaraz otwierają sie USA więc trzeba poobserować i uzupełnić portfel akcjami bo gotówka nie lubi u mnie długo leżeć bezczynnie więc nie zawracał mi głowę teraz swoimi problemami
wyśmiewać to ciebie wyśmiewają non stop - tysiące bzdurnych wpisów kurs 17 gr i marzenia o 1,20 ... tu nawet jak kurs pójdzie na 30gr to i tak się można dalej śmiać z ciebie :-) 1,20 nigdy tu nie zobaczysz zakład?
Jego absolutnie nie interesuje ten upadły startup, brzydzi się miliardami z VR i elewacją od gdańskiej. Sprzedał wszystko i zarabia tam gdzie akurat są wzrosty.
tu jedynie dotacje za budynek i nic więcej 15,56 :-) 1,70 mln za TD :-) z którego spka nie ma żadnego użytku w postaci przychodów :-) VR w tej spółce to fikcja ;-)