Ja obstawiam akumulacje ale zawsze mogę się mylić. Zobaczymy w ktora stronę kurs pójdzie dalej jak na razie 25 i 26 trzymają kurs i nie pozwalają się wybić.
Sprawdzenie wsparcia i zadziałało więc dziś mamy kontynuację i próbę ataku na 26 i pewnie będzie podobnie przebicie wybicie i powrot do 25 może lekko niżej i jakaś konsolidacja aż w w pewnym momencie jakiś solidny atak na 28/30.
Twoje komentarze są uniwersalne jak horoskop.... przebiło 26, ale mogą być spadki... giełdowy wymiatacz:-) To ja pochwalę się moim zmysłem do inwestowania: jutrzejszy kurs usd do złotówki na godzinę 15:00 będzie inny niż dzisiaj, może nastąpić umocnienie złotówki, ale również osłabienie.
Nie spadki tylko zejścia niżej tymczasowe. Na tym polega AT obserwujesz co się dzieje na ważnych miejscach. Chcesz się dowiedzieć jaki mam teraz procent zysku na Dadelo ? Dobijam do 200%
a ktoś nie ma 200%?:-) Zimą będzie chłodniej niż latem, wystąpią temperatury ujemne, śnieg również może zawitać, ale niekoniecznie na dłużej - to taka prognoza jak Twoje AT :-)
Śmieszni jesteście, możesz nazywać mnie pajacem bardzo mi z tego powodu wszystko jedno :) ważne że trzeba będzie szykować kilkadziesiąt tysięcy złotych na podatek za 2025 rok.
Zamiast szykować kilkadziesiąt tysięcy złotych zasięgnij po literaturę i naucz się czytac ze zrozumieniem, czy nazwałem Ciebie "pajacem", absolutnie nie.