• żabka Autor: ~new [93.174.30.*]
    współpraca Poczta Polska-Pointpack-Żabka miała być do 31.03.25, nie było żadnego info czyli prawdopodobnie współpraca się zakończyła, ale czy to będzie miało duży wpływ na przychody? Moim zdaniem nie będzie, spadek z tego tytułu był bardziej widoczny po odejściu DHLu i DPD z tej współpracy a odejście współpracy z PP będzie miało bardzo mały wpływ. Spółka zaczyna zarabiać duże pieniądze z paczkomatów i już dawno pisałem o tym że w tym jest przyszłość gdzie rynek dopiero się rozwija i można wpychać się na rynki zagraniczne a PUDO jakie ma perspektywy rozwoju? Dołączenie ew więcej firm? Z mojego punktu widzenia PUDO nie ma takich perspektyw na rozwój jak paczkomaty
  • Re: żabka Autor: ~Moriar [31.0.76.*]
    To może Foodex będzie:

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ukrainska-siec-rzuca-rekawice-Zabce-Nawet-kolor-sie-zgadza-8921981.html
  • Re: żabka Autor: ~new [93.174.30.*]
    wszystko jest możliwe, jednak ja uważam że to paczkomaty i rozwój w tym kierunku jest kluczowy :)
  • Re: żabka Autor: ~oslo [217.119.67.*]
    Tylko a paczkomatami to na razie firma nie ma żadnej znacznej przewagi konkurencyjnej, przynajmniej ja nie widzę. Przez przewagę konkurencyjną mam na myśli możliwość generowania dobrej marży
  • Re: żabka Autor: ~He [37.201.147.*]
    mały masz zysk po zapłaceniu wszystkiego ?! dobry interes robią na wszystkim co widać w raportach
  • Re: żabka Autor: ~ted [159.255.187.*]
    Odpowiadając autorowi postu to na 8 stronie raportu jest napisane ,, Jednocześnie w związku z ograniczeniem współpracy w ramach sieci Żabka Spółka spodziewa się istotnego spadku wolumenu przesyłek w 2025 r.
  • Re: żabka Autor: ~bywalec [195.85.209.*]
    a kurs swoje, a ludziki w Majówke klepali, odpoczywać będą za rok :)
  • Re: żabka Autor: ~Melon [37.225.83.*]
    Puszkarze robią obrót i wychodzą z akcji
  • Re: żabka Autor: ~PISZPANJAN [193.227.123.*]
    jAKI OBRÓT MLODY CZŁOWEKU
  • Re: żabka Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Mały obrót na spadku to dobry sygnał.
[x]
POINTPACK 0,00% 12,90 2026-05-14 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać