Orlen 62 Pko BP 64,6 Alior 97 i jeszcze 2 spółeczki bo 10 k dla zabawy ale nie piszę jakie bo będzie sie tam dziać :) Napisze jak już bede miał to co chce i ile chce
Standardowy zakup na małe kółeczko :) Te zyski w 100% wrzucam w Invention w swoim czasie :)
Na inventionie czekam aż ta drobnica co wczoraj się ostała postawi niżej :) bo cwaniaczek zdejmuje i wystawia w teakcie sesji jak wie, że nie pojdzie popyt wiekszy….ale może się zdziwić
uwielbiam te nerwowe minusowanie moich wpisów, jakby to miało jakieś znaczenie dla mnie po za tym, że pokazuje mi to tylko to, że ktoś UWAŻNIE śledzi to forum i moje wpisy :)
ALIOR 102 i zieloniutko ORLEN 62,95 PKO BP 66,3 czekamy na zieloniutko - 2 spółeczki na sporych plucach :) na teraz portfet na tych 5 pozycjach +12 k zł do przodu, technik jak na 40 minut to niezły wynik co ?
ja wiem, że cie to boli i omijasz niewygodne dla ciebie wątki i lubisz kłamać, wklejać jakieś wklejki niepoparte dowodami ani linkami z 2020 roku ale cóż....życie pokazuje swoje i liczy się to co jest tu i teraz a nie przeszłość dawno nieaktualna :)
I wykeszowałem zyski na tej panice kupna :) Myślałem, że z tych górnych wideł już dziś mi nie otworzą :) Chcecie wiedzieć ile urósł mi portfel od wczoraj? +72 tys. zł