Na kwiecień była zapowiadana szeroko zakrojona kampania promocyjna nowego programu lojalnościowego Modivo Club. Konsumenci mieli być wręcz "zamęczani" wielokanałową reklamą produktu. Ktoś dostrzega tę kampanię?
Klub juz ruszyl - jak to Milek nie lubi wydawac pieniedzy na marne pewno patrzy w aktualna sprzedaz subskrypcji - moze jest dobra sprzedaz i nie trzeba dodatkowej kasy na reklame. Zakladam ze glowne namawianie klientow jest przy kasie - jak ktos zrobi zakupy za np 300zl to jesli dostanie mozliwosc ze bedzie mial 30zl na nastepne zakupy wtedy ten pakiet kosztuje go juz tylko 30zl - jak sprzedaz nie bedzie zadowalajaca pewno ruszy kampania
Tak samo robi np allegro - a ma kilka albo juz nawet kilkanascie uzytkownikow smarta
Tu chodzi o kalkulacje jak wydajesz wiecej niz 600zl we wszystkich markach ccc to ci sie oplaci jak nie to nie i tyle - ccc ma kosztowac ten program 4% jak mowil prezes zakladal marze brutto na 60%
Dnia 2025-04-09 o godz. 16:35 ~Móchamed napisał(a): > Uruchomienie Modivo Club bez wsparcia marketingowego czy medialnego to dla bankierowych stręczycieli gwarancja sukcesu.
następnym tematem po tej ostatniej emisji raczej będzie Softbank, a nie apka za drobne, ale chwila na to jeszcze jest
Cierpliwi będą nagrodzeni. Dostałem maila:
"Twój Klub zmienił się w MODIVOclub.
Wszystkie Twoje korzyści teraz w jednym miejscu!"
Odszczekuję. Czuję się "zamęczony" kampanią promocyjną programu lojalnościowego. Trudno imaginować sobie co się stanie jak przyjdzie taki mail z eobuwie. Niewykluczone, że się złamię i wydam sześć dych na prestiżowego Golda...
Widziałam dzisiaj tramwaje reklamowe, więc do tego co w necie i przy kasach jest jeszcze outdorowa kampania, żeby oddać sprawiedliwość, że nie tylko smsy.
Wiem jak to działa od strony IT. Na pewno się to wygrzewa i robią poprawki. Jak to zwykle wychodza problemy i nie ruszają na 100% od razu. Jak wszystko będzie dograne to będzie kampania marketingowa. Trwabto zwykle 2-4 tyg.
A od strony konsumenta to ma to sens. Robisz zakupy za 600zl i się zwraca w rok. Można robić zakupy dla rodziny.