• Klub Modivo Autor: ~Móchamed [31.61.246.*]
    Na kwiecień była zapowiadana szeroko zakrojona kampania promocyjna nowego programu lojalnościowego Modivo Club. Konsumenci mieli być wręcz "zamęczani" wielokanałową reklamą produktu. Ktoś dostrzega tę kampanię?
  • Re: Klub Modivo Autor: ~Eustachy [37.248.217.*]
    Nie wiem, jaki masz kalendarz, ale u mnie to jeszcze prawie 22 dni
  • Re: Klub Modivo Autor: ~realista [45.143.72.*]
    Klub juz ruszyl - jak to Milek nie lubi wydawac pieniedzy na marne pewno patrzy w aktualna sprzedaz subskrypcji - moze jest dobra sprzedaz i nie trzeba dodatkowej kasy na reklame. Zakladam ze glowne namawianie klientow jest przy kasie - jak ktos zrobi zakupy za np 300zl to jesli dostanie mozliwosc ze bedzie mial 30zl na nastepne zakupy wtedy ten pakiet kosztuje go juz tylko 30zl - jak sprzedaz nie bedzie zadowalajaca pewno ruszy kampania
  • Re: Klub Modivo Autor: ~Jacek [31.61.185.*]
    Płacić 60zł aby przekazać dane osobowe jakieś firmie, która potem zaleje cię spamem, to chyba trzeba mieć nierówno pod sufitem.
  • Re: Klub Modivo Autor: ~realista [45.143.72.*]
    Tak samo robi np allegro - a ma kilka albo juz nawet kilkanascie uzytkownikow smarta
    Tu chodzi o kalkulacje jak wydajesz wiecej niz 600zl we wszystkich markach ccc to ci sie oplaci jak nie to nie i tyle - ccc ma kosztowac ten program 4% jak mowil prezes zakladal marze brutto na 60%
  • Re: Klub Modivo Autor: ~ka [31.0.1.*]
    sms przyszedł :)
  • Re: Klub Modivo Autor: ~Rysiek [217.97.104.*]
    Klub niby moża zakupic ale nie dziala. wielka obietnica niespełniona
    Dnia 2025-04-09 o godz. 17:18 ~Rysiek napisał(a):
    > Klub niby moża zakupic ale nie dziala. wielka obietnica niespełniona

co nie działa? jak się wchodzi na strony internetowe, to wygląda ok
  • Re: Klub Modivo Autor: ~Móchamed [31.61.246.*]
    Uruchomienie Modivo Club bez wsparcia marketingowego czy medialnego to dla bankierowych stręczycieli gwarancja sukcesu.
    Dnia 2025-04-09 o godz. 16:35 ~Móchamed napisał(a):
    > Uruchomienie Modivo Club bez wsparcia marketingowego czy medialnego to dla bankierowych stręczycieli gwarancja sukcesu.

następnym tematem po tej ostatniej emisji raczej będzie Softbank, a nie apka za drobne, ale chwila na to jeszcze jest
    Kolejna emisja i dalsze rozwodnienie?
    Cierpliwi będą nagrodzeni. Dostałem maila:
    "Twój Klub zmienił się w MODIVOclub.
    Wszystkie Twoje korzyści teraz w jednym miejscu!"
    Odszczekuję. Czuję się "zamęczony" kampanią promocyjną programu lojalnościowego. Trudno imaginować sobie co się stanie jak przyjdzie taki mail z eobuwie. Niewykluczone, że się złamię i wydam sześć dych na prestiżowego Golda...
  • Re: Klub Modivo Autor: ~ka [31.0.0.*]
    Przyszły kolejne dwa sms , chyba dział RI czyta ;-) , ale ja nie o tym… sprawdź sobie detale serii N. Pozdrawiam

• Re: Klub Modivo Autor: ~ka [31.0.0.*]
    Widziałam dzisiaj tramwaje reklamowe, więc do tego co w necie i przy kasach jest jeszcze outdorowa kampania, żeby oddać sprawiedliwość, że nie tylko smsy.
  • Re: Klub Modivo Autor: ~Key [31.182.254.*]
    Wiem jak to działa od strony IT. Na pewno się to wygrzewa i robią poprawki. Jak to zwykle wychodza problemy i nie ruszają na 100% od razu. Jak wszystko będzie dograne to będzie kampania marketingowa. Trwabto zwykle 2-4 tyg.
    A od strony konsumenta to ma to sens. Robisz zakupy za 600zl i się zwraca w rok. Można robić zakupy dla rodziny.
[x]
MODIVO -0,90% 79,60 2026-05-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.