• Dokąd Autor: ~Kj [37.30.38.*]
    Zmierza jakiś zakres cenowy
  • Re: Dokąd Autor: ~Nbc [37.31.156.*]
    2 zł jutro z wykresów i obrotów wychodzi
  • Re: Dokąd Autor: ~obsewrwator [5.173.248.*]
    Tam skąd spadło będzie baza pod przyszły wykres
  • Re: Dokąd Autor: ~Rado1982 [83.22.221.*]
    Czyli uważasz, że przebije ostatni szczyt? 3,15 chyba było
  • Re: Dokąd Autor: ~prot [31.60.234.*]
    Po dzisiejszym ssaniu widać, że 3,15 może być bardzo szybko przebite.
    Dopiero teraz zauważyłem, że mój kilkunastoletni nick to Protektor xD
  • Re: Dokąd Autor: ~LESZCZ [37.47.120.*]
    Raczej ponowny zjazd poniżej 1.40. Kolejny skok spekulacyjny może jeszcze jeden dziś podbitka do 1.80 i kto zejdzie z haka ten zejdzie i powrót do spadków. Ale może być i inaczej ale musiałby pojawić się jakiś komunikat pozytywny.
  • Re: Dokąd Autor: ~obsewrwator [5.173.234.*]
    Dwa, tam było deptane,
    Jak atmosfera zewnętrzna pozwoli. Mi pasuje dalszy spadek poniżej 1.40 a docelowo w tym ruchu 1.15
  • Re: Dokąd Autor: ~Kardiologzawałowiec [31.61.184.*]
    A mi pasują wzrosty. Chociaż do ostatniego szczytu. Ale im wyżej tym lepiej.
    Za jakiś czas się okaże kto zarobi a kto straci :)
    Choć pierwsze takty pokazują zjazd, zobaczymy jak się dzień zakończy.
  • Re: Dokąd Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    Na wykresie 6 m-c jest kanał 2 szczyty i 2 dołki .... Dzisiejsze zamknięcie obstawiam na 1,59 - 1,6 .... przed Wielkanocą obstawiam grosiki ...
    Z kanału zawsze można wyjść gora/dołem :)
  • Re: LESZCZ Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    To wiem . Czekam na zamek Nie powinien przebić wczorajszego zamknięcia
  • Re: LESZCZ Autor: ~LESZCZ [37.47.120.*]
    Widać bronią tego poziomu to luka wzrostową z ostatniego ruchu, teoretycznie dobre miejsce na próbę kontrataku ale czy obronią? Ja sądzę że nie chyba trzebaby zrobić zjazd na 1.15 inl tam poszukać popytu.
  • Re: LESZCZ Autor: ~Irena [83.11.5.*]
    Jak by miał być zjazd to już by była duża sprzedaż a jest odwrotnie nikt nie chcę teraz sprzedać po aktualnej cenie
  • Re: LESZCZ Autor: ~Jadzia [91.94.22.*]
    Popyt jest na dużo wyższym poziomie. Ty masz obsesję z tym swoim 1.15 chciałbyś za tyle odkupić ale to się nie uda.
  • Re: LESZCZ Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    czego mają bronić ? Kiedyś czytałem na tym forum ,że Luma kupuje spółki sypie kasą ( emisja po 0,5 groni ) i sprzedaje z zyskiem . Jak w takim przypadku sprzedać/kupić aktywa w Naddniestrzu ? Kiedy tam o wszystkim decyduje szeryf który puszcza oczko do putina
    Technika tak pokazuje, na poprzednim ruchu sporo ulicy pokroju Jadzi się załapało bo za długo kurs wisiał na widelkach. Teraz trzeba będzie ich zrzucić jak będą mieli ok 50% straty to z bulem doopy oddadzą na stracie i wtedy gruby moze podciągnąć wyżej.
    Człowieku co ty bredzisz, nie rozumiesz ani co się dzieje na Protektorze, ani nawet co ja pisze na tym forum. Moja strata bardzo sie wczoraj skurczyła i nie planuje sprzedawać ze stratą napisałam to już wiele razy.
    No widzisz starta się skurczyła a poważni inwestorzy w tym czasie wykorzystali zmiennosc na rynku i zarobili po 20/30k plnow :). To tak naprawdę już straciłaś bo jesteś w plecy o możliwość zarobku. I jeszcze powisisz, więc sobie wiś i módl się ponarzekaj na wszystko w koło Prezesa zarząd i innych że nie masz pojęcia o inwestowaniu.
    Zarobili na krachu?? Dobre. Wszyscy obstawili spadki nagle.
    No nie wszyscy tylko Ci co umieją czytać wskaźniki analityczne :) wiesz co to jest rynek wykupiony/wyprzedany jak z tego korzystać? Zapewnie nie
    Ty umiesz czytać wskaźniki dlatego obstawiłeś 1.15 na wczoraj. Dlatego też pewnie z 10 razy już sprzedałeś Protektora że stratą.
    Nie na wczoraj tylko jako docelowa cenę. Jakbym wiedział co do dnia już bym dawno siedzial na prywatnej wyspie. W tym roku tylko raz wyszedłem z Prt na stracie chyba coś ok 10%.
    Człowieku przestań bredzić w końcu. Przecież ten krach nie był spowodowany wskaznikami tylko clami nałożonymi przez Trumpa. Przestań człowieku się ośmieszać
    Ok czyli potwierdzasz ze nie masz pojęcia co to są wskaźniki analityczne. Jadzia wrzucaj kasę na giełdę wrzucaj potrzeba nam takich dawców kapitału...
    Dno.
    Do dna jeszcze trochę brakuje i coś czuję ciągle tu będziesz jak kurs będzie to dno ubijał :)
    Kurs się bardzo dobrze trzyma jak się spojrzy na całą giełdę. Będzie tylko lepiej, mam nadzieję, że cię skreci z zazdrości i złości jak kurs poszybuje w górę.
    Ani trochę, bo wtedy ja sobie kupię za 1.80 i zanim Ty wyjdziesz na zero ja zarobię kolejne kilka tys złotych ha ha ha ha ha :). Trzyma się zgadza się więc może być również ważne żaby dołączyć się do kierunku a nie modlić się o jego zmianę:)
    A Twoja stratą 10% ? Już jej nie bierzesz pod uwagę w tych wyliczeniach?
    Już dawno zrealizowana i odrobiona kilka razy na innych walorach
    Dwa tygodnie temu sprzedałeś ze stratą i przez te dwa tygodnie kiedy były wielkie spadki na gieldzie i krach ty zarobiłeś tysiące złotych. Ktoś ci wierzy w te bajki? Tak myślisz?
    Nikt nie musi ale wystarczy że policzysz ile zarobiłem na jednym kontekście na wig20 a nie miałem tylko jednego aha i nie wszystko zamknąłem jeszcze trochę trzymam .
    Podpowiem tam jest lewar tzw. mnożnik.
    O I zobac wig20 znowu zarabiam hahahah
    To na spadkach zarabiasz i jednocześnie na wzrostach? To tylko ty tak potrafisz
    Coś mam na longi a czasem jak jest okazja to gram też na spadki. Zachęcam Cie do skorzystania z jakiś warsztatów z AT a zobaczysz jak można dorobić sobie giełdzie.
    Tak dla ciekawostki zobacz co dzieje się na kursie Dadelo i powiedz mi na zimno beż emocji co sądzisz ?
  • Re: Jadzia Autor: ~Obserwator [91.94.16.*]
    Jadzia jak myślisz czy jest szansa na wzrosty w tym tygodniu
  • Re: Jadzia Autor: ~Jadzia [91.94.22.*]
    Są szanse, może nie będą to wzrosty takie jak wczoraj, ale widać, że tu się kurs ładnie umacnia. Panika.i wyprzedaż minęły.
    Nie planujesz wiadomo... okoliczności Cie do tego zmusza lub powisisz na straci w czasie kiedy inni zarobią.
  • Re: Jadzia ...nowy rodzaj człowieka Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    ... Wiem co robię ...Nie dam się wrobić w legendę na wypadek ,na policjanta .Chcę wkręcić się w wirówkę ... O której jeszcze nie słyszała ...
  • Re: Jadzia ...nowy rodzaj człowieka Autor: ~LESZCZ [37.47.120.*]
    Często tak bywa usrednia, usrednia i jak już się pieniądza skończą i będzie tak blisko zarobku kurs poleci i wróci do kilknastu/dziesięciu procente straty.
  • Re: Dokąd Autor: ~Jadzia [91.94.22.*]
    Tak byś chciała, bo sprzedałaś akcje.
  • Re: Jadzia Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    Sprzedałem dawno temu po cenie o której marzysz ... 5,7 . Teraz patrzę z ciekawości
  • Re: Jadzia Autor: ~Jadzia [91.94.22.*]
    Wow! Coś takiego, no to zarobiłeś. Czyli 5 lat temu sprzedałeś i od tego czasu codziennie siedzisz na tym forum. To jakaś obsesje masz chyba na punkcie Protektora.
  • Re: Jadzia Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    A skąd wiesz ,że siedzę tutaj codziennie skoro Ty jesteś tutaj od 3 -m-cy ?
  • Re: Dokąd Autor: ~Marunia [31.0.3.*]
    Czyli mój scenariusz z godz. 09:11 sprawdza się ...
[x]
PROTEKTOR -0,60% 1,65 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.