Raczej ponowny zjazd poniżej 1.40. Kolejny skok spekulacyjny może jeszcze jeden dziś podbitka do 1.80 i kto zejdzie z haka ten zejdzie i powrót do spadków. Ale może być i inaczej ale musiałby pojawić się jakiś komunikat pozytywny.
Widać bronią tego poziomu to luka wzrostową z ostatniego ruchu, teoretycznie dobre miejsce na próbę kontrataku ale czy obronią? Ja sądzę że nie chyba trzebaby zrobić zjazd na 1.15 inl tam poszukać popytu.
czego mają bronić ? Kiedyś czytałem na tym forum ,że Luma kupuje spółki sypie kasą ( emisja po 0,5 groni ) i sprzedaje z zyskiem . Jak w takim przypadku sprzedać/kupić aktywa w Naddniestrzu ? Kiedy tam o wszystkim decyduje szeryf który puszcza oczko do putina
Technika tak pokazuje, na poprzednim ruchu sporo ulicy pokroju Jadzi się załapało bo za długo kurs wisiał na widelkach. Teraz trzeba będzie ich zrzucić jak będą mieli ok 50% straty to z bulem doopy oddadzą na stracie i wtedy gruby moze podciągnąć wyżej.
Człowieku co ty bredzisz, nie rozumiesz ani co się dzieje na Protektorze, ani nawet co ja pisze na tym forum. Moja strata bardzo sie wczoraj skurczyła i nie planuje sprzedawać ze stratą napisałam to już wiele razy.
No widzisz starta się skurczyła a poważni inwestorzy w tym czasie wykorzystali zmiennosc na rynku i zarobili po 20/30k plnow :). To tak naprawdę już straciłaś bo jesteś w plecy o możliwość zarobku. I jeszcze powisisz, więc sobie wiś i módl się ponarzekaj na wszystko w koło Prezesa zarząd i innych że nie masz pojęcia o inwestowaniu.
Nie na wczoraj tylko jako docelowa cenę. Jakbym wiedział co do dnia już bym dawno siedzial na prywatnej wyspie. W tym roku tylko raz wyszedłem z Prt na stracie chyba coś ok 10%.
Człowieku przestań bredzić w końcu. Przecież ten krach nie był spowodowany wskaznikami tylko clami nałożonymi przez Trumpa. Przestań człowieku się ośmieszać
Kurs się bardzo dobrze trzyma jak się spojrzy na całą giełdę. Będzie tylko lepiej, mam nadzieję, że cię skreci z zazdrości i złości jak kurs poszybuje w górę.
Ani trochę, bo wtedy ja sobie kupię za 1.80 i zanim Ty wyjdziesz na zero ja zarobię kolejne kilka tys złotych ha ha ha ha ha :). Trzyma się zgadza się więc może być również ważne żaby dołączyć się do kierunku a nie modlić się o jego zmianę:)
Dwa tygodnie temu sprzedałeś ze stratą i przez te dwa tygodnie kiedy były wielkie spadki na gieldzie i krach ty zarobiłeś tysiące złotych. Ktoś ci wierzy w te bajki? Tak myślisz?
Nikt nie musi ale wystarczy że policzysz ile zarobiłem na jednym kontekście na wig20 a nie miałem tylko jednego aha i nie wszystko zamknąłem jeszcze trochę trzymam .
Coś mam na longi a czasem jak jest okazja to gram też na spadki. Zachęcam Cie do skorzystania z jakiś warsztatów z AT a zobaczysz jak można dorobić sobie giełdzie.
Często tak bywa usrednia, usrednia i jak już się pieniądza skończą i będzie tak blisko zarobku kurs poleci i wróci do kilknastu/dziesięciu procente straty.
Wow! Coś takiego, no to zarobiłeś. Czyli 5 lat temu sprzedałeś i od tego czasu codziennie siedzisz na tym forum. To jakaś obsesje masz chyba na punkcie Protektora.