Z uwagi na sytuację ale INWESTORZY z bankiera piszą że mówiłem głupoty, że wpływ cel nie ma wpływu na inwestycje w celine pharme go to PEEEEREELKAAA jajahajajajhahaah
Twoje tony wpisów są tak niewiarygodne i klamliwe że jeśli chcesz by kogoś to zainteresowało to daj dokładne info a nie swoje pierdy. Ale pisz pisz bo pryncypal nie zapłaci.
Synku, niestety albo stety w większości wpisów gdy podawałem że ktoś coś mówi albo opierałem informacje o danych podawałem źródło, tak jest i teraz https://www.xtb.com/pl/analizy-rynkowe/wiadomosci-rynkowe/goolsbee-skala-taryf-jest-znacznie-wyzsza-niz-przewidywal-fed-indeksy-w-chinach-gwaltownie-traca
Niestety nie jesteście w stanie myśleć samodzielnie, bo jak pisałem około tygodnia temu że ograniczy to inwestycje i da orektest do przeciągania partneringu to zostałem wyśmiany. Macie tu niezależna osobę która to samo mówi, AI wasze ulubione to samo potwierdzi :)) emisja akcji utrudniona to samo obligacji, banki nie dadzą kredytu jak uciekają ludzie od banków w panice. Ale wy wiecie najlepiej, macie doktorat z ekonomii/finansów :))))))))
Moje tony wpisów wcześniej były merytoryczne natomiast na ten moment jest to już prześmiewcze, bo widzę że to forum to jedno wielkie naganianie na wzorsty, dawanie łapek w dół i brak jakiejkolwiek merytoryki/dyskusji. Każdy cytuje prezesa, który okłamał nie raz i nie dwa akcjonariuszy i uważa przy tym że to wiedza tajemna a oni chwycili złotego grała, to samo w 2021 było i tak samo jest Teraz :)))))
zastanawiam się MASAKRACJA czy Ty masz akcje CLN czy tak sobie tylko komentujesz dla zabawy? Bo jak masz to powinno Ci zależeć na tym żeby ich cena rosła, a wydaje mi się że jest wręcz odwrotnie.
Pewnie kupił gdzieś miedzy 28 a 30 i to nie jest jakiś płatny trolling tylko zwykly wyrzut kortyzolu. Uwierzył że umowa będzie do końca 2024 albo max q1 2025 a tu wyszło jak wyszło. Już jak kupił zorientował się ze MW to terminami nie przejmuje się jakos nadzwyczajnie bardzo, potem przeczytał ze juz raz miał być partnering zamiast emisji i mamy codzienna sraczke masakry gotowa
No właśnie nie mam dlatego jestem obiektywny w przeciwieństwie do wisielców tutaj :)) wiosna to typowy przedstawiciel amebus pospolktis jak Wiki napisał gdybym miał to by mi zalezalo żeby rosło, no ale tutaj ciężko z myśleniem
No to dziwie się ze chce ci się udzielać na forum spółki której nie posiadasz choć nie mowie że to źle bo każdy głos rozsądku jest cenny. Ja akcje cln mam po 17,60 i czekam na partnering. na chwile obecne jakiś plusik już mam. pozdrawiam
Dawajcie łapki w dół, pisałem że będzie ciężej o partnering, pisaliście gadam głupoty, ktoś madru powiedział że będą niechętnie inwestować, cisza w eteeerzedeee