Ale tu większość modli się do kuli to taki kurs i Ja z nimi. Jeżeli jesteś ROZCZAROWANY jak sam twój nick wskazuje możesz odpuścić. Tej firmy wojna celna nie ruszy z różnych względów czysto prostych.
Uja jesteśmy pewni, ale patrząc na fundamenty, transakcje po 1,25, zapowiadany skup akcji, przejscie na główny... no jest trochę argumentów za tym, że to kiedyś wzrośnie. Oczywiście mogą zrobić zwałę, żebyś sprzedał jeszcze niżej, ale ja czekam cierpliwie.
Witam-oczywiście.wszyscy jesteśmy rozczarowani takim poziomem ceny akcji.Były zapowiedzi Spółki ,którymi wszyscy byli zainteresowani ,bo mogły sie przełożyć na znaczący wzrost wyceny akcji..Dziś brak komentarza Spółki do tych zdarzeń !Są dwa wyjścia-pierwsze wyjść ze stratą ,lub min . zyskiem ze Spółki i skierować pozyskany kapitał na inny walor .Drugie wyjście- cierpliwie czekac na Raport i opisową część Raportu,zwłaszcza w temacie skupu akcji i rynek podstawowy oraz dalszych działań inwestycyjnych.Moje zdanie i cenę uśredniona juz znacie !Cierpliwie będę nadal czekał na przedział 1,50-2,00zł.Pytanie zasadnicze-jak długo ! I tutaj nie mam odpowiedzi. Pozdrawiam-Martin.
Liczę na dobrą pompę w tym roku w okolice 2.5 złotego i to już może w Czerwcu lub Lipcu. Spekuła tu wsiądzie bo mają tu potencjał żeby wywindować kurs.