widzę, że kolejny które śledzi moje wpisy na bankierze. w sumie mi to pasuje, tak buduje się LEGENDĘ :)
a na poważnie analityku czy nie zgadzasz się z tym wpisem? w wielu krajach nie ma czegoś takiego jak krótka sprzedaż a w kilku krajach jak to było to na czas np. kryzysu covidowego w 2020 r. zostało to zawieszone.
czy uważasz, że ci spod znaku gwiazdy dawida co obracają większością kapitały na GPW i mogą robić co chcą z kursami spółek i to z WIG20 jest uczciwie do drobnych akcjonariuszy, tych co mają funduszy czy przyszłych emerytów którzy np. w PPK mają udziały w spółkach? Czy to ma wg ciecie coś w spółnego w inwestowanie w wartość która w samym domyśle, akcji spółki X czy Y powinna rosnąć w interesie akcjonariuszy a tu ktoś "pożycza" akcje i następnie je sprzedaje by zaniżyć kurs po to by odkupić je taniej i zarobić na różnicy ? kompletna bzdura
oczywiście to nie dotyczy rynku NewCnnect bo tu nikt akcji nie pożycza na krótką sprzedaż
akcjoinm[5.174.139.*] 2022-01-17 17:02 Opublikowano przy kursie: 1,32 zł , zmiana od tamtej pory: -89,13% Oddawać misiaki po 1,32 na co czekacie ? Na oklaski
Autor: staryznajomy[5.172.234.*] 2020-07-22 18:54 Opublikowano przy kursie: 1,39 zł , zmiana od tamtej pory: -80,94% Czekam na formacje spodka 17.12.2015 -->5,99 pln
Czy doczekamy ? Kto bedzie miał tytanowe orzeszki i doczeka do tego momentu ?
Do tego powieszony na Hyenergy, Govena, IDeaBank i Getinoble....
jest i kolejny z urojeniami. tak wklejam swoje posty bo tak jak ty nie mam co w życiu robić tylko tak jak wy od rana do nocy spędzacie czas na forum spółki której akcji ABSOLUTNIE nie chcecie podobno kupować. jesteście tak śmieszni, że aż mi trochę was żal D