• będzie info! Autor: ~bimbambom [31.0.27.*]
    ruchy bardzo ciekawe.
    -uważam, że wrzucą info niebawem.
  • Re: będzie info! Autor: ~bimbambom [31.0.27.*]
    napisałem wcześniej, ale nie opublikowali!
    już rano ktoś coś wiedział kupując w ciemno na starcie wszystko do 23,80 zł , teraz winda dalej
  • Re: będzie info! Autor: ~33 [37.47.149.*]
    Co oznacza rezygnacja z dofinansowania?33
  • Re: będzie info! Autor: ~bimbambom [31.0.27.*]
    Zarząd Ryvu Therapeutics S.A. z siedzibą w Krakowie ("Spółka", "Emitent") informuje, że w dniu 8 kwietnia 2025 r. podjął decyzje o rezygnacji z podpisania z Agencją Badań Medycznych ("ABM") umowy na dofinansowanie projektu: "Identyfikacja markerów do selekcji pacjentów, którzy mogą odnieść korzyści z terapii nowym inhibitorem PRMT5 firmy Ryvu Therapeutics"" (nr KPOD.07.07-IW.07-0250/24), dla którego Spółka uzyskała rekomendację do dofinansowania w ramach Konkursu dla przedsiębiorców na realizację badań w obszarze bezpieczeństwa lekowego, innowacyjnych terapii i leków przyszłości (2024/ABM/05/KPO), o czym Emitent informował w raporcie bieżącym 3/2025 z dnia 7 lutego 2025 r.

Decyzja ta spowodowana jest zmianą zakresu badań translacyjnych w kierunku guzów, których leczenie może wykorzystać nowoodkryte cechy RVU305 związane z przekraczaniem bariery krew-mózg, takich jak glejaki i nowotwory silnie przerzutujące do mózgu.
  • Re: będzie info! Autor: ~rabin [31.0.94.*]
    Ok, a czy ktoś może to przetłumaczyć na polski ?
    Gram tylko pod AT i nie mam bladego pojęcia o biotechu.
  • Re: będzie info! Autor: ~Smark [79.184.248.*]
    Nie chcą grantu, bo odkryli coś co powoduje, że ich cząsteczkę można wykorzystać inaczej niż myśleli (glejaki).
  • Re: będzie info! Autor: ~rabin [31.0.94.*]
    Dzięki za odpowiedź.
    Taka w zupełności mi wystarcza.
  • Re: będzie info! Autor: ~holo [83.9.138.*]
    spekulant właśnie podnosi kurs by wywalić wszystko do 20 :))) koniec marzeń ZWAŁA
[x]
RYVU 1,33% 22,80 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.