• jak to ruszy... Autor: ~adas [89.79.131.*]
    Wczoraj chciałem kupić na panice - nie było chętnych na pozbywanie się akcji na ogromnej panice.

Nie ma sprzedających.

A to oznacza, że każdy kto będzie chciał to kupić wywinduje kurs up.

To rakieta gotowa do wystrzelenia.

jak teraz Górski z Sylwią zrobią cokolwiek pozytywnego, mamy 3 PLN na kursie - do poziomu 2.40 stoi tylko ok. 10 tys akcji na Sprzeda, kolejne ok 16 tys do poziomu 2,7 - nie ma sprzedających!
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Alfie [83.23.98.*]
    Dokładnie tak! Dlatego i wczoraj i dzisiaj pisałem, dlaczego nikt nie bierze z prawej? Ja juz zatankowałem po korek, ba..powyzej zdrowego rozsądku nawet :) Ale , tak, jak piszesz, tu jedna osoba zrobiłaby kurs 3 PLN, bo jest tak mało akcji. Będzie jak zawsze, dzisiaj nie chcą za 2+ a poźniej będzie tratowanie za 5+
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~master_501 [89.250.198.*]
    potrzebna jest jedna poważna odpowiednio ciężka dobra informacja i mamy 3 zł z przodu

mnie niepokoi, że niebawem minie pół roku i mimo ambitnych planów, jest tylko "ambitna cisza"

chyba ze Zaorski zacznie kupować... wtedy będzie kilkanaście złotych
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Beti [46.205.203.*]
    Ja spóźniłam się wczoraj z dobraniem. Dzisiaj dobrałam i potwierdzam nie jest łatwo kupić. Te jedyne 250 po 2,08 to moje :))) chciałam więcej ale cóż
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Beti [46.205.203.*]
    Miałam szczęście :)))
    pojawiły się zyski z wczorajszych derywatów na sp500 - to dzisiaj złamałem swoją zasadę i kupiłem powyżej 2 zł ...

a potem dołączyli się inni i moje kolejne zlecenie ... wisi ...

pazerni spekulanci !!!
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~kamkoko [146.75.162.*]
    Pierwsze salony dostały już produkty i testują. Zobaczymy co to będzie.
  • Re: jak to ruszy... Autor: jazi1 [5.173.250.*]
    Skąd ta informacja?
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Mozg [31.61.241.*]
    Instagram: Akademia Sylwii Gołębiewskiej. Od kilku dni widzę, że ruszają ostro z promocją i zachęcają salony do kontaktu plus były informacje że już nie długo dowiemy się więcej.
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Staszek [5.146.248.*]
    Na razie to wystarczy podbitka o 15% i juz ktos wyrzuca akcje. Za duzo kolarzy tu siedzi.
    trójka z przodu w następnym tygodniu - mam zdolność jasnowidzenia - ostrzegam
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~kamkoko [172.226.64.*]
    A może dziś jakieś espi? Przydałoby się coś na koniec tygodnia.
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Bart [38.183.158.*]
    Coś w tym może być. Byłoby ciekawie.
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~kamkoko [172.225.187.*]
    Wygląda na to, że dziś ktoś wszedł do gry
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Staszek [5.146.249.*]
    Tutaj mocny ruch moga wywolac jedynie dobre wyniki sprzedazy, a na te trzeba bedzie jeszcze poczekac. Spolka musi zaczac generowac zyski. Cala reszta to gawedzenie.
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Alfie [83.23.93.*]
    Pamiętaj, że na giełdzie kupujesz perspektywy a sprzedajesz fakty. Czyli teraz się kupuje, bo pojawiło się wiele czynników, które dają naprawdę dobre perspektywy. Widzisz, że wystarczą niewielkie kwoty, zeby kurs znacząco podnieść. jak pojawią się fakty, o których piszesz, będzie juz za pozno, bo kurs będzie juz wysoko, a kupno większej ilości, praktycznie w tej chwili i w tych cenach nie jest mozliwe...
    Wystarczy postawić nieco większe zlecenie kupna i jest niemal momentalnie zasypane :)) obecna wycena uwzględnia moim zdaniem (ok 25 mln) uwzględnia moim zdaniem perspektywy na conajmniej rok. Możliwe podejście ceny do maksów z początku tego roku.
    Problem z tym, ze z 2 zl do 5 zl jest dalej niz z 5 zl do np. 15 zl. Gdy cena akcji osiagnie 5 zl oznaczac to bedzie, ze pomysl wypalil, produkt zostal dobrze przyjety, a spolka znalazla swoje miejsce na rynku. A kwestia czasu pozostanie wyskalowanie wielkosci dzialalnosci. W chwili obecnej wszystkie scenariusze moga sie zrealizowac. Tak wiec patrzac pod katem ryzyka, jest ono wieksze teraz, gdy cena akcji oscyluje wokol 2 zl niz gdy beda one po 5 zl. Oczywiscie cena akcji moze ulegac silnym wahaniom ale jak spolka wejdzie w trend wzrostowy to moze on potrwac dlugo i wyniesc spolke na poziomy o jakich nikt teraz nawet nie mysli. Na razie szanse sa 50/50. Oczywiscie kompetencje zarzadu moga podniesc prawdopodobienstwo sukcesu jednak, jak pisalem prawdopodobienstwo niepowodzenia jest w tej chwili wieksze niz gdyby spolka dotarla z cena akcji do tych 5 zl ( wtedy rzeczywiscie chetn moga sie tratowac, zeby w tej cenie kupic akcje). Ale to tylko moje zdanie :))
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~master_501 [193.91.4.*]
    jako powiadam wam - trójka z przodu do końca tygodnia
  • Re: jak to ruszy... Autor: ~Johny [109.231.50.*]
    Nie jak, tylko kiedy
    wygląda na to, że doczekam się realizacji na moich zleceniach poniżej 2 zł - ewidentnie jakiś "kolarz" wywala - i dobrze - "nie potrzeba nam takich kibiców"
[x]
HILANDER 12,00% 2,24 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.