• Czytajcie bo ważne. Autor: ~Onn [5.173.182.*]
    Śledziłem Discord Besiege w momencie jak ogłosili info o wydaniu Besiege VR. Mega reakcja społeczności. Naprawde petarda, setki komentarzy.Większość ludzi podekscytowana. Jedyne na co narzekali to kwestia tego, że premiera jest tylko na Metaquest. Pytali czy jest opcja w przyszłości na PSVR i SteamVR.
    Nie było na to odpowiedzi wiec kto wie. To jest mega duża społeczność i właściciele IP Besiege dali im zaproszenie na Discorda 3R games, więc tam mega wzrosnie liczba uzytkowników a wiec zasiegi CC i thiefa wystrzelą. Ja nie wiem jak po takim info kurs nie wystrzelił. To sie może bardzo dobrze sprzedać, idealna gra pod VR
  • Re: Czytajcie bo ważne. Autor: ~Kuba [31.0.90.*]
    Jest na steamie. Na LINKEDin Surmacz napisał o tym!
  • Re: Czytajcie bo ważne. Autor: ~Iknow [89.64.58.*]
    Nie zrozumiałeś, Surmacz pisał o wynikach/sile IP Besiege na Steam, które 3R dopiero przenosi na Meta Quest. Nie było tam mowy o innych platformach tj. PCVR czy PSVR2.
  • Re: Czytajcie bo ważne. Autor: ~Onn [5.173.182.*]
    Dokładnie. Póki co meta quest exclusiv. Moim zdaniem jest to próba. Jak sie to przyjmie to bedzie tez port PCVR i PSVR. Tak jak napisałem tsm jest mega duża społeczność graczy, którzy sie identyfikują z tą grą.
  • Re: Czytajcie bo ważne. Autor: ~Kuba [83.5.36.*]
    Racja!!!!:)
[x]
3RGAMES -0,45% 0,88 2025-10-13 16:48:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.