• Działalność operacyjna Autor: ~Kyna [91.94.94.*]
    Ponad m-c temu napisałem do Zarządu, pytając o status prac nad szpitalem i uruchomienie działalności - odpisali:
    Szanowny Panie,

uprzejmie informujemy, że projekt „Centrum innowacyjnych technik symulacji medycznych i rehabilitacyjnych w oparciu o wirtualną i rozszerzoną rzeczywistość oraz autorską technologię podwójnej imersji” jest uruchomiony i jest w trakcie realizacji.

Szczegółowe informacje dotyczące stanu realizacji projektu oraz przepływów pieniężnych związanych z jego finansowaniem w zakresie podlegającym upublicznieniu, są przedstawiane w raportach okresowych publikowanych na rynku NewConnect.
  • Re: Działalność operacyjna Autor: ~qaz [89.171.79.*]
    tyle że dotacji w przepływach pieniężnych ciągle nie widać w żadnym raporcie finansowym
  • Re: Działalność operacyjna Autor: akcjoinm [78.30.83.*]
    jak zobaczysz rozliczenie dotacji i zaksięgowanie wartosci tego biurowca to akcji poniżej 1 pln juz możesz nie kupić ;)
  • Re: Działalność operacyjna Autor: ~jesusCHRISTsuperstar [91.235.231.*]
    napisali że widać to akcjo widzi :-)
  • Re: Działalność operacyjna Autor: akcjoinm [78.30.83.*]
    mniej więcej standardowa formatka odpowiedzi, więcej można się dowiedzieć tylko w bezpośrednich kotntaktach
    Dnia 2025-04-07 o godz. 13:28 ~Kyna napisał(a):
    > Ponad m-c temu napisałem do Zarządu, pytając o status prac nad szpitalem i uruchomienie działalności - odpisali:
    > > Szanowny Panie,
    > >
    > >
    > >
    > > uprzejmie informujemy, że projekt „Centrum innowacyjnych technik symulacji medycznych i rehabilitacyjnych w oparciu o wirtualną i rozszerzoną rzeczywistość oraz autorską technologię podwójnej imersji” jest uruchomiony i jest w trakcie realizacji.
    > >
    > >
    > >
    > > Szczegółowe informacje dotyczące stanu realizacji projektu oraz przepływów pieniężnych związanych z jego finansowaniem w zakresie podlegającym upublicznieniu, są przedstawiane w raportach okresowych publikowanych na rynku NewConnect.

takie odpowiedzi to dla akcjo on wtedy się cieszy z podwójnej immersji :-) mogli coś o panelach na dachu napisać radość byłaby większa :-)

• Re: Działalność operacyjna Autor: akcjoinm [5.173.225.*]
    Kwicz dalej bo tylko tyle możesz
    kwik zostawiam tobie - dobrze ci szło wycie cały zeszły rok :-)
  • Re: Działalność operacyjna Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    biedny ten ~jesusCHRISTsuperstar znowu zamartwia się o nie swoje akcje i pieniądze xD z typa ja dobrałem bo znowu zrobili promocję

można dalej kwiczeć pozwalam
[x]
INVENTION -1,86% 0,16 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.