• ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Niby większość obecnych na forum twierdzi ,że inwestuje na long ,ale zleceń na 100zł nie przybywa ,a nawet kolega co dołączył w piętek 4500akcji dziś puścił zbierającemu w dobrej wierze Nikiemu z zuchami:):):)

Reasumując 90% forum robi kółka, a poważni inwestorzy nawet na to forum nie zagadają:)

Gratuluje tym co dziś oddawali po 21.xx .....co to trzeba mieć w głowie ,żeby taki deal robić:):):)

• Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Yorki [31.60.242.*]
    Jest okazja to się zbiera towar, za rok czy dwa zobaczymy - może będzie dobrze może będzie źle ...
  • Yorki Autor: ~piracik33 [178.255.41.*]
    Wszyskie spółki powoli się podnoszą JSW z -6% na plus 4% , ruch spekulacyny nic więcej, na którym można skorzystać oczywiście.
    Tylko skoro my kupujemy to kto oddaje....:):):)

Przecież nie Zuchy bo oni tylko zarabiają:) Oj bedzie płacz znów ,miał być armagedon pod wyniki do tego poziomu, a udało się wcześniej tylko nikt nie oddje:)
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Dokupiłem dzisiaj trochę akcji poniżej 22 zł, a wystawianie w arkuszu po określonej cenie na pseudo prośbę jakiegoś gamonia to głupota. Będzie w spółce dobrze to kurs wzrośnie.
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Pier [185.166.84.*]
    Ponad 22 tysiące akcji to chyba nie taki gamoń, myślę, że nie wypada używać takich słów na forum publicznym panie Marko
    Wystawił, ale to jego pisanie to same głupoty. Lata lecą, kurs coraz niżej. Ja się tą spółka zainteresowałem prawie dwa lata temu, gdy kurs był 31 zł.
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Wrozbita [5.173.64.*]
    Piracika biadolenie po prostu jest nudne, zali się na wszystko i wszystkich zamiast podstawić kupno i zyc sobie dalej zaglądając raz dziennie na kurs i czekać.
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Pier [185.166.84.*]
    Widzę bardzo dużo stresu w Pana postach,każdy robi co uważa, nie musi Pan wystawić jak nie chce, ale obrażać? Rozumiem flustracje jak cyfeki uciekaja z konta, ale z tego co czytam to jest Pan wytrawnym inwestorem I teraz to Pan kupuje a nie sprzedaje wiec nie stres a szczęście powinno być widoczne. Szacunek to podstawa.
    Wróciłem na GPW w 2020 po 8 latach przerwy. Gdybym nadal trzymał to, co kupiłem 5 lat temu, byłbym bogatszy o min. 500k PLN. Na szczęście jeszcze lepszy hajs zarobiłem na czymś innym przez ten czas. Mój post nie tyczył się konkretnie Piracika, tylko tego wystawiania w arkuszu. Pozytywny efekt dla kursu miałby post, że wszystko sprzedał. Tak działa giełda.
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~P33 [62.197.144.*]
    Ale żalisz się czy chwalisz?
    Jak to się ma to arkusz100?
    Dla mnie jak pisze od początku jesteś zuchem i wychodzisz z siebie stąd ta agresja na forum.
    Głupoty?
    Co ci się nie podoba w wystawiniu akcji na 100zl skoro nimi nie obracasz? Uzasadnij?
    Nie należę do żadnej spółdzielni, która manipuluje kursem. Zaraz wystawię swoje akcje po 1000 zł. Serio. Możecie sprawdzić
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~Niki [37.31.52.*]
    Ocho piracik sie uruchomil:)) jak zwykle ty jest plecak na papierze pojawia sie zbawiciel i laduje naiwniakow na mine.. oj piracik pojdziesz zywcem do piekla
  • Niki ty nasz sponsorze:) Autor: ~P33 [62.197.144.*]
    Przyjemność po mojej stronie Niki. Nadejdzie czas powtórki z końca listopada. Bądź gotowy:):):)
    Milego szortowania papieru :)
    Moje wiszą i ich nie dostaniesz:)
  • Re: ARKUSZ ZLECEŃ 100zł Autor: ~desideratum [31.61.183.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=oxSwWc3v1DU
[x]
MEDICALG 0,25% 39,40 2025-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.