Nic nie spada wiecznie a wiadomo nie od dzisiaj , że czekamy na cena godziwa. Kiedyś musi to odbić bo pojawi się popyt. Może już dzisiaj? Za szybko zbili kurs!
Ogólnie już dawno KNF powinna się tym zainteresować. Każdy widzi co się dzieje na arkuszu. Spadki ogolnogieldowe są wykorzystywane na dociśnięcie mniejszościowych. Ale nic na to już nie poradzimy pozostaje mieć nadzieję ja sprawiedliwosc
Stany już odrobiły zaraz będą na dużym plusie zobaczymy co się wytworzy na naszym kernelu :) a może wzrosty na giełdach będą pretekstem do spadku kernela
Bez reakcji wszystko pozostanie. Władca sobie sam ustala kursy i ile ma wysypać. Przy tak pustym arkuszu mamy to co mamy. 6 sesja mocno spadkowa tego nawet nie było przy rozpoczęciu wojny :)
Będę sprzedawał powyżej 30. Nie będę się bawił w rozmienianie na drobne. W ubiegłym tygodniu pisałem tutaj że wyszedłem z innych papierów!! Nie ukrywam po 14 wpadło. To źle?
Po 30 zł to będzie już po zakończeniu wojny (może nawet w Wielkanoc). A jak sąd anuluje emisję to będziesz żałował, że nie poczekałeś do wyroku. Wystawiam na sprzedaż po 100 zł, mam czas, spółka nieźle zarabia.