• Ale zjazd Autor: ~Jula [91.231.92.*]
    Indeksy maja taki zjazd że aż zablokowało DM PKOBP.
    Ha Ha
  • Re: Ale zjazd Autor: ~Makao [31.0.51.*]
    Odbije od dna . Spokojnie pomarańczowy się wycofa z pomysłu oclenia całego świata!!!
    Indeksy dzisiaj jeszcze na zielono?
  • Re: Ale zjazd Autor: ~Kolber [188.146.14.*]
    Kernel nie ma raczej szans. Dopychaja na siłę coraz to nowe zlecenia s. Jeden wielki wałek.
    Nic nie spada wiecznie a wiadomo nie od dzisiaj , że czekamy na cena godziwa. Kiedyś musi to odbić bo pojawi się popyt. Może już dzisiaj? Za szybko zbili kurs!
  • Re: Ale zjazd Autor: ~Kolber [188.146.14.*]
    Ogólnie już dawno KNF powinna się tym zainteresować. Każdy widzi co się dzieje na arkuszu. Spadki ogolnogieldowe są wykorzystywane na dociśnięcie mniejszościowych. Ale nic na to już nie poradzimy pozostaje mieć nadzieję ja sprawiedliwosc
    KNF obsiadło partyjne towarzystwo. Powinni pracować tam fachowcy nie zaś tłuste
    Koty ubiegłej zmiany!
  • Re: Ale zjazd Autor: ~s213 [217.97.98.*]
    obkupiłeś sie, ze nagle zmieniles narracje?
  • Re: Ale zjazd Autor: ~Kolber [188.146.11.*]
    Stany już odrobiły zaraz będą na dużym plusie zobaczymy co się wytworzy na naszym kernelu :) a może wzrosty na giełdach będą pretekstem do spadku kernela
    Kolego Kolber pisałem rano o zieleni? To mnie pewnie większość wyśmiała??? Gramy swoje i toczymy bekę z misiów!! Hehe
    Zieleni nie będzie dzisiaj bo widać dalsza chęć do zlodziejskiego ubijania kursu.
  • Re: Ale zjazd Autor: ~TM81 [78.30.67.*]
    Powinniśmy wszyscy zasypać KNF skargami. Bo to jest jawna i ordynarna bandyterka.
    Bez reakcji wszystko pozostanie. Władca sobie sam ustala kursy i ile ma wysypać. Przy tak pustym arkuszu mamy to co mamy. 6 sesja mocno spadkowa tego nawet nie było przy rozpoczęciu wojny :)
  • Re: Ale zjazd Autor: ~Makao [94.240.55.*]
    Nie było szans tego wyciągnąć dzisiaj w zieleń. Arkusz jest tak dziurawy jak ser Szwajcarski. Kto może zająć się tymi przekrętami w arkuszu?
    Zapewne jakiś figurant zaraz powie że sami sobie jesteśmy winni lub nie złamali ładu korporacyjnego
    Będę sprzedawał powyżej 30. Nie będę się bawił w rozmienianie na drobne. W ubiegłym tygodniu pisałem tutaj że wyszedłem z innych papierów!! Nie ukrywam po 14 wpadło. To źle?
  • Re: Ale zjazd Autor: ~emeryt_z_OFE [159.242.227.*]
    Po 30 zł to będzie już po zakończeniu wojny (może nawet w Wielkanoc).
    A jak sąd anuluje emisję to będziesz żałował, że nie poczekałeś do wyroku.
    Wystawiam na sprzedaż po 100 zł, mam czas, spółka nieźle zarabia.
[x]
KERNEL -2,42% 20,20 2025-12-08 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.