A ja dzisiaj chyba się skuszę na jakieś pierwsze zakupy. Myślę że poniżej 3,80zł można zaryzykować i ustawić się jeszcze niżej bo może coś wpadnie chociaż przy takiej panice to i może 2 zobaczymy z przodu? Kto wie? Jedynie co mnie niepokoi że tak szybko leci... Jak UE ogłosi cła odwetowe to tu mogą być zgliszcza
Niesamowita jest ta spółdzielnia na Bowim. Przy niewielkim wolumenie uwalili kurs o ponad 10%. Zrzucili akcje w pusty arkusz. Już przed otwarciem było widać co będzie grane.
Macie okazję @Grzyb, @ Niestety to korzystajcie.
Powodzenia
to jeszcze nie okazja. przypominam ze w górę też poleciało przy niewielkim wolumenie. przykre . ten rok miał byc odbiciem dla branzy stalowej a bedzie dobiciem .
ale zwracam uwage ze pieniadze z gield na calym siweice znikaja i gdzies te krezusy musza lokować te góry pieniedzy.
Domysla sie ktos gdzie ? jak narazie z tego co wiem to popularne staly sie obligacje
Ja sobie poczekam do końca dnia... nie mam zamiaru się spieszyć, niech się spieszą ci co sprzedają i chcą uratować trochę kapitału. Zresztą jutro też jest dzień.
@Grzyb, 6-7 marca to były wzrosty przy małych wolumenach? Odpowiednio 200 tys. akcji oraz 500 tys. akcji.
Ktoś dołek trafi. Na razie mamy panikę na rynkach.
Ciężko będzie administracji Trumpa odbudować wizerunek. O ile jest to możliwe?
Co za kompromitacja. Nawet jak się zaczną wycofywać z tych cel to wizerunku nie odbudują.
Kto doradza Trumpowi? Nakładać cła na niezamieszkałe wyspy McDonalda?