Witam , wziąłem sobie spółkę pod obserwację mam kilka pytań do akcjonariuszy , czy dane z bankiera są aktualne to znaczy czy free flat to 62%, ile tego tak naprawdę ma yoshi, co dalej w temacie granulatów chyba dość dawno nie było na ten temat żadnego espi od spółki, jak długo spółka może być na fixie ? Pozdrawiam
1. Tego nikt nie wie.
2. Granulaty to temat martwy spółka utrzymuje się ze szkoleń i dodruku akcji.
3. Spółka będzie na fixie do momentu zakwalifikowania jej z segmentu alert na segment base. Jej średni kwartalny kurs akcji musi wynosić minimum 5gr (na co się nie zanosi).
Niestety... Za chwilę podzieli los Apisu, który już jest trochę czasu na fixach z kursem na poziomie 2gr. Ostatnio mam myśli, żeby wszystko wywalić ze stratą, mało że ciągle spada to inflacja dojeżdża.
Apis FF 95% , ale ja to nie pytam o Apis a o CTE Group, według wykazu akcjonariuszy z walnego z czerwca 2024 YOSHI posiadająca 65.720.561 akcji co stanowi 28,24 % udziału w kapitale zakładowym, tak się zastanawiam czemu to trzymają , nie widziałem żadnego Infa o sprzedaży akcji od tamtej pory , wiem kurs nisko ale wystarczy spojrzeć na cały NC , praktycznie wszystkie spółki na nizinach dlatego szukam jakichś spółek pod obserwację , wiadomo, moze się kisić jescze latami a może przy obecnej niepewnej sytuacji geopolitycznej może NC się odrodzi jak w czasie pandemii , wszysko jest możliwe , czekam na rozwój wydarzeń
Człowieku, zaczynasz lecieć trollem. Sytuacja geopolityczna na NC, a zwłaszcza przy takiej spółce jak ta? Uwierz że jakby ktoś tutaj zrobił nagle 30% w górę to stado by się podpięło do zakupów i byłoby znacznie wyżej.
W taki razie co polecasz z NC bo gdzie nie wejdę to wszędzie szambo i pesymizm na maksa, tylko mi nie pisz żebym szukał na WIG20 i 40 bo stamtąd własnie wypłaciłem , te indeksy są już na szczyrach i właśnie przez politykę trampa zaczyna się zwała dlatego szukam czegoś na NC, czy tu jest jescze jakaś szansa że NC odbije czy wszysko do piachu ?
Na NC będą większe spadki jak na wigu. No chyba, że coś się zmieniło bo zawsze tak było. Niestety NC po ostatnim krachu jeszcze nie odbił a już dotarł kolejny.