• Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Lukas [85.202.157.*]
    Witam , wziąłem sobie spółkę pod obserwację mam kilka pytań do akcjonariuszy , czy dane z bankiera są aktualne to znaczy czy free flat to 62%, ile tego tak naprawdę ma yoshi, co dalej w temacie granulatów chyba dość dawno nie było na ten temat żadnego espi od spółki, jak długo spółka może być na fixie ? Pozdrawiam
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Putin [37.47.222.*]
    1. Tego nikt nie wie.
    2. Granulaty to temat martwy spółka utrzymuje się ze szkoleń i dodruku akcji.
    3. Spółka będzie na fixie do momentu zakwalifikowania jej z segmentu alert na segment base. Jej średni kwartalny kurs akcji musi wynosić minimum 5gr (na co się nie zanosi).
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Lauri [83.22.29.*]
    Niestety... Za chwilę podzieli los Apisu, który już jest trochę czasu na fixach z kursem na poziomie 2gr. Ostatnio mam myśli, żeby wszystko wywalić ze stratą, mało że ciągle spada to inflacja dojeżdża.
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Lukas [85.202.157.*]
    Apis FF 95% , ale ja to nie pytam o Apis a o CTE Group, według wykazu akcjonariuszy z walnego z czerwca 2024 YOSHI posiadająca 65.720.561 akcji co stanowi 28,24 % udziału w kapitale zakładowym, tak się zastanawiam czemu to trzymają , nie widziałem żadnego Infa o sprzedaży akcji od tamtej pory , wiem kurs nisko ale wystarczy spojrzeć na cały NC , praktycznie wszystkie spółki na nizinach dlatego szukam jakichś spółek pod obserwację , wiadomo, moze się kisić jescze latami a może przy obecnej niepewnej sytuacji geopolitycznej może NC się odrodzi jak w czasie pandemii , wszysko jest możliwe , czekam na rozwój wydarzeń
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Lauri [37.31.0.*]
    Człowieku, zaczynasz lecieć trollem. Sytuacja geopolityczna na NC, a zwłaszcza przy takiej spółce jak ta? Uwierz że jakby ktoś tutaj zrobił nagle 30% w górę to stado by się podpięło do zakupów i byłoby znacznie wyżej.
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Lukas [85.202.157.*]
    W taki razie co polecasz z NC bo gdzie nie wejdę to wszędzie szambo i pesymizm na maksa, tylko mi nie pisz żebym szukał na WIG20 i 40 bo stamtąd własnie wypłaciłem , te indeksy są już na szczyrach i właśnie przez politykę trampa zaczyna się zwała dlatego szukam czegoś na NC, czy tu jest jescze jakaś szansa że NC odbije czy wszysko do piachu ?
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Putin [37.47.222.*]
    Na NC będą większe spadki jak na wigu. No chyba, że coś się zmieniło bo zawsze tak było. Niestety NC po ostatnim krachu jeszcze nie odbił a już dotarł kolejny.
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Włodek [185.122.107.*]
    A no właśnie. Była okazja wykorzystać hossę i z tej okazji szeroki skorzystał natomiast NewConnect przespał okazję. Szkoda
  • Re: Pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Kwicz to dobry znak
[x]
CTEGROUP -2,78% 0,03 2025-12-17 12:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.