Spada bo sa male obroty i duzo sie dzieje na innych walorach ,ktore moga miec wieksze perspektywy do wzrostu.A ze wiekszosc inwestorow graczy szuka okazji to czasami lepiej pogonic walor i czekac na innym na odbicie .Spekulacja oczywiscie .Sam sprzedalem po 26 wymieniajac na Rank P. i dzieki temu zaoszczedzilem narazie 10 % .Po ostatnim dobrym esp bez echa trudno tu spodziewac sie wiekszych ruchow do gory ,tak mysle .
Skończ z tą paranoją spółdzielni. Miałem w swojej karierze na GPW mnóstwo spółek, które sprzedałem, bo kurs spadał. Sprzedałem, a potem rosło po 1000%. Tutaj trzymam, bo kurs 100 zł za akcję jest bardzo realny w przeciągu dwóch lat. Wyjść na prostą, a potem każda umowa to kolejne kilka baniek do zysku.
Wstyd tu nie ma znaczenia jak tracisz kase .Mozesz byc harcerzykiem i kopac sie z koniem albo isc z nurtem .Zrozum , ze nasza bananowa gielda nie ma nic wspolnego z podstawami inwestowania i o ile nie bedziesz trzymac papieru latami co moze ma sens jak jest dywidenda ,to nie zarobisz .Gielda dzisiaj to czysta spekulacja i tylko najwieksi inwestorzy jak Black Rock moga byc pewni bo to oni decyduja kiedy bedzie roslo ,a kiedy spadalo .
Osmiorniczka, widze ze macie super taktyke z zuchami.
Osoby majace dobre opinie na forum w pewnym momencie ida na całość I sie kompromituja.
Pajak w grudniu przeskoczyl na Datawalk oddajac za 18 ,oczywisci szkalowal spółke choc jak bylo duzo gorzej to zachwał. Trzy tygodnie pozniej zaczął sie raid.
Zobacyzmy czy teraz bedzie tak samo bo mam nieodparte wrazenie ,że na dnaich cos tu sie bedzie dzialo. W kazdym badz razie po tym poscie straciłem całkowicie do ciebie szacunek!
A rosło z 16 na 29 w miesiac pod co?
Ale wy sie pograzacie. Nikt wam akcji nie odda w tych nie pewnych czasach ...:):):)
Będą straty ale na waszych kontach w ilości akcji po promocji :):):)