• Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~klawisz [5.184.198.*]
    Czy poniedziałkowa sesja rozpocznie się od blokujących wideł, czy widły będą łaskawe i stopować będą nabywanie waloru tylko kilka razy w czasie sesji? A może jak co niektórzy sobie marzą, kurs zapikuje na 0,3 i dalej będ trolle trolić, że wezmę od 10 groszy?

Pan Mariusz Furmanek - Wikipedia https://pl.wikipedia.org/wiki/Mariusz_Furmanek firma i kadra https://izr.edu.pl/
    Pan Krzysztof łanda - wikipedia, https://pl.wikipedia.org/wiki/Krzysztof_%C5%81anda, https://rejestr.io/osoby/1510463/krzysztof-landa

Bezpieczeństwo, cyberprzestrzeń, medycyna i farmakologia. Czy my aby w poniedziałek napewno oddamy walor za 40 groszy?
    A kto założył Rodzinną fundację Nowaka? Nowak?, Kowalski? a może.....ku czci Nowaka-Jeziorańskiego, lub innego bohaterskiego Nowaka.?
    Fundację Batorego (choć nie rodzinna) - napewno nie sam Batory., ale na jego cześć Więc czy fundacja rodzinna to zgodnie z prawnym ujęciem jest to fundacj oparta i ograniczona więzami pokrewieństwa, małżeństwa czy adopcji, czy też stosować można również społeczne ujęcie:Fundacja Rodzinna Może obejmować osoby związne silnymi więżami emocjonalnymi i wspólnymi wartościami, niezależnie od biologicznego pochodzenia. W polskim prawodawstwie, statut fundacji rodzinnej może definiować "rodzinę" jako zrzeszenie osób o wspólnych wartościach, o ile jest to wyraźnie określone przez założyciela i nie narusza ogólnych zasad funkcjonowania fundacji rodzinnych. Dlatego wskazane jest, żeby uniknąć błędu w interpretacji w kontekście ochrony interesu fundacji, zawsze konsultowanie tego typu rozwiązań z prawnikiem specjalizującym się w prawie fundacyjnym.- co zapewne, jeżeli fundacja nie do końca należy do Pana Nowaka, albo wogóle do jakiejś Rodziny co za "patrona" obrała sobie Nowaka.

Reasumująć mamy za udziałowców:
    M. Nowak Fundacja Rodzinna (członkowie i założyciel Osoby nieznane - powiązane więzami krwi lub powiązane braterstwem celu: fizyczne lub prawne lub te i te)
    21.78 %
    Jarosław Kaim - człowiek fizyczny z krwi i kości
    10.01 %
    oraz Pana Dariusza Zimnego 3,92% - człowiek fizyczny z krwi i kości 

W RN 2 nowe osoby - Jeden Szpec najwyższej klasy od bezpieczeństwa (w tym najnowsze technologie) był sektretarz Stanu ds bezpieczeństwa, szef obrony cywilnej kraju, od 25 lat sektor prywatny bezpieczeństwo, silnie powiązany z min. z mediami . Drugi członek RN były wyceminister zdrowia wczesnego PiS (2015-217), ekspert od farmakologii, onkologii itd (źródło wikipedia) pracujący obecnie w sektorze prywatnym.

Jak pięknie napisał Pegaz "Nie mogę wyjść z podziwu dla Prezesa jakich ściąga ludzi do projektu pozdrawiam cierpliwych idą święta może na jakieś duże jajka zarobimy:) jest bardzo dobrze" - to arcydzieło dyplomacji a zarazem szacunku dla Prezesa.
    W pełni podzielam zdanie Pegaza i dołączam z podziwem dla Prezesa i pozdrowieniami dla wszystkich cierpliwych

• Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Ja [5.173.198.*]
    W poniedziałek sesja rozpocznie się normalnie po czy zanurkuje poniżej 40gr...zresztą tak jak to ma miejsce w ostatnim czasie. Żeby cena akcji rosła to nie wystarcza dobre informacje, mysi być POPYT a jego jak widać nie ma.
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~klawisz [5.184.198.*]
    Wiem, wiem Trollu brak popytu ok. 200k, jak popyt od 1-3 mln akcji. U nas popytu i podaży brak, albo nadpodaż-bo ma być zamknięcie na czerwonym, po obrocie 1.8k -3k (słownie jeden tysiąc osiemset do trzech tysi,ecy akcji) koniec sesji cena 0.388 Po stronie lwej 220 akcji za 0,37gr po prawej 880 akcji 0.388 gr. godzina 17.00 sprzedano 66 akcji, 16.02 jeszcze 6 zeszło Brawo Einezensztajnie. Znajdź fuchę skrzyżowanie koło Palmy taki budynek jest co w nim siedzieli towarzysze z KCPZPR
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Ja [94.254.238.*]
    Jak tam Twoje widły szykują się ???
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Ja [94.254.239.*]
    Dziś już żadnych mądrości o widłach i pociągu, który wg Ciebie odjechał nie napiszesz ?
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~klawisz [5.184.237.*]
    Taki kram - bo Pan inny, kram nie czuje czaczy-jak ty "Ja"- było wsiadać-tu spekuła się skończyła. Ryży przystopował, jedno info o pieniążkach i pomarzysz. Idź chłopie na Rafako. Troche strachów oddało-kilka spekułów grosze zarobiło, no i rozczarowanie.
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Typ [94.254.153.*]
    Jak dalej rynek szeroki będzie leciał to nic z tego nie bedzie
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Kar [83.21.148.*]
    A Ty jak chcesz być wiarygodny to nie zmieniaj tak nicku.
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Spider [46.112.80.*]
    Jak tam pociąg wasz:):):):) bo ja widzę że jeszcze nie jeden się zmieści bileciki po 20gr:):):):):)
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Jko [83.7.248.*]
    Kiedy kolejne dzuesiatki milionow akcji ? Pozyczke trzeba oddac i przejecie spolki tez za akcje oewnie
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Ja [46.112.0.*]
    Nie śmiej się z klawisza on jest chory.
  • Re: Pociąg odjechał z peronu w piątek o 17.01 i 18 sekund Autor: ~Kar [83.21.167.*]
    Spider, trzymaj jeden nick. Rozumiem, że spekuła weszła na bankierska. Na TKO ładnie pokazaliście. Pośpieszcie się ze zbieraniem
[x]
MEDTECH 11,52% 0,30 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.