• Uwaga, ostrożnie. Autor: michal55 [83.8.15.*]
    Mniej doświadczonych graczy należy ostrzec przed tanimi naganiaczami i akwizytorami. To co się tutaj dzisiaj wydarzyło nie ma żadnych sensownych podstaw. Ja mam radę żeby Ci którzy mieli dzisiaj okazję tutaj zarobić, zrobili to, a reszta póki co nie wchodzić bo się sparzycie. Na spadkach GPW zleciała się tutaj spekuła (tak bo DataWalk to mocno spekulacyjny walor). Dwa uwierzono chyba w jakąś rekomendacje. Żadnych podstaw do takich wzrostów, ale giełda potrafi zaskoczyć. Ja póki co gorąco nie polecam i ostrzegam. Potem nawet sok z gumijagód nie pomoże, ręka w nocniku zostanie.
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: alicja1992 [188.146.172.*]
    A wiesz że udzielasz porad inwestycyjnych wprost. Wiesz co to oznacza ?
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: michal55 [83.8.15.*]
    Tak wiem...cały się trzęsę:):) weź to gdzieś zgłoś. Jak mnie bawią tacy ludzie. Już słyszę jak jadą na sygnale. Ja tutaj przede wszystkim ostrzegam przed bezczelnym naganianiem i tekstami o fundamentach których póki co nie ma tutaj żadnych.
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~Jełop [31.0.57.*]
    Na Ryvo też kilka sesji temu rekomendacja kupuj i cena 59zl i nagle łup
    No właśnie...Ryvo to dokładnie ta sama sytuacja. Spółka która od lat obiecuje, że już tuż, tuż złota manna będzie z nieba tylko jeszcze chwilka jeszcze momencik. Prawie jak w metodzie na wnuczka :).
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Dnia 2025-04-04 o godz. 21:18 michal55 napisał(a):
    > Tak wiem...cały się trzęsę:):) weź to gdzieś zgłoś. Jak mnie bawią tacy ludzie. Już słyszę jak jadą na sygnale. Ja tutaj przede wszystkim ostrzegam przed bezczelnym naganianiem i tekstami o fundamentach których póki co nie ma tutaj żadnych.

Zgłoszony.
    Super! Dzięki za zgłoszenie :).
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~Tex [79.184.207.*]
    Racja a jak będą chcieli sprzedać to zwalą kurs o parę ładnych złotych .!ps gorąco niepolecam
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~irra [78.30.66.*]
    To nic nie oznacza, bo to nie jest makler, a forum to nie dom maklerski. Jakby wymachiwał fałszywą licencją, to co innego.
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~BUM [185.216.181.*]
    Dnia 2025-04-04 o godz. 19:33 michal55 napisał(a):
    > Mniej doświadczonych graczy należy ostrzec przed tanimi naganiaczami i akwizytorami. To co się tutaj dzisiaj wydarzyło nie ma żadnych sensownych podstaw. Ja mam radę żeby Ci którzy mieli dzisiaj okazję tutaj zarobić, zrobili to, a reszta póki co nie wchodzić bo się sparzycie. Na spadkach GPW zleciała się tutaj spekuła (tak bo DataWalk to mocno spekulacyjny walor). Dwa uwierzono chyba w jakąś rekomendacje. Żadnych podstaw do takich wzrostów, ale giełda potrafi zaskoczyć. Ja póki co gorąco nie polecam i ostrzegam. Potem nawet sok z gumijagód nie pomoże, ręka w nocniku zostanie.

jest taka gra "chińczyk" rzucaj dalej kostką... może do budki trafisz dziecko.
    Weź tutaj dalej analizuj i marz dalej że podjedzie do 200 za które pewnie się tutaj wpakowałeś :).
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Na 200 to nie wiem - ale na 122 zł chyba tak (moim zdaniem).....dlaczego tam? Zobacz strefy popytu i podaży + zniesienia Fibo
  • Re: Uwaga, ostrożnie. Autor: ~Honza [31.60.123.*]
    Wczoraj w TV biznes ekspert też mowił że powinno wrócić na 200. Z miesięcznego wykresu wychodzi zasięg 260.
[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.