Tak, zrzut …33-34 akcji na dogrywce :) weź ty się już nie ośmieszaj, w poniedziałek kupie akcji za 5 tys zł i zrobie +10% :) a jak kupie za 50 tys to beda gorne widły :) Ja wiem ze dla ciebie to nie pojęte bo ty obracasz 5-10 tys zlotych i dla ciebie dzisiejszy obrót 25 tys zł :))) i te 33 czy 34 akcje zanizajace kurs to cos niesamowitego :)))
Jak tu wrócą do emisji ratunkowej to 5 groszy się nie obroni. Tylko kto to obejmie pi 0,1 PLN, najniższej z możliwych cen nominalnej. Robili już podchody pod koniec 22 i nie było chętnych. Od tego czasu dług wzrósł lawinowo.
Vincent sobota a ty płaczesz? Płacz na OZE bo ram masz wtope 90% :))
Ratunkową przed czym? Jedyne długi mają to pożyczka od prezesów więc mogą ją sobie i umorzyć :)
A jak zechcą zrobić emisję z prawem poboru to zrobią podbitkę jak na 4Mass +3000% jak w lipcu 2020 który wtedy robił emisję z pp 1:1 to po pierwsze
po drugie przy obecnym poziomie NIKT by akcji nie obejmował bo takie dyskonto nikogo nie interesuje, by emisja z pp na KAŻDEJ spółce się udała to dyskonto musi wynosić min 300-400-500% tak więc vincent CZEKAM na tą emisję „ratunkową” :))
Nikt nie kupi bezwartościowej makulatury. Rynek wie, że start-up zakończył się fiaskiem. Nie powstał żaden CBiR. Stoi biurowiec ale jest deficytowy. Kierulowe będą sami od siebie kupować bezwartościowe akcje? Spekuła omija obie spółki szerokim łukiem. Jednym słowem ZONK.
Ważne, że w sobotę martwisz się o cudze akcje których ty przecież ABSOLUTNIE nie chcesz :)) sprzedałeś i chcesz odkupić to musisz się ustawić w kolejce wielu chętnych. ZONK
No tu chętni walą drzwiami i oknami:) Każdy marzy, żeby kupić od dyżurnego cyprofunda joyfix akcje z darmowej wymiany miedzy INM i SBE. A potem Kierule przywalą go pp nowej emusji po 0,1. A wszystko to po to by mogli sobie wykończyc i spłacić budynek pod wynajem. Tylko ilu takich staryznajomy jest jeszcze na naszym bananie. Oj nie masz ty szczęścia, nie masz
Powtarzasz monotematyczne dyrdymałki Vincencik no ale czego się spodziewać po kimś kto…sam przyznał, że nie rozumie giełdy :))
Już ci ze 100 x pisałem, że czekam na tą emisję z po bo wtedy zrobią podbitkę jaka była na wszystkich spółkach przed emisjami z pp no 4Mass wzrosła prawie 3000% :)