• Zjazd do bazy Autor: ~BigJ [31.60.71.*]
    Ciekawe czy zatrzymany się na 10 pln?
  • Re: Zjazd do bazy Autor: ~seneka [146.70.170.*]
    ostatni frajer musi sprzedać i startujemy.
  • Re: Zjazd do bazy Autor: ~Łukasz [31.0.89.*]
    Ja chcę sprzedać. 18 tys akcji. Ktoś chętny w pakiecie wziąć po 14zl? Soul chyba zrezygnował z zakupu.
    gość ostro zbiera
  • Re: Zjazd do bazy Autor: ~Marco [83.26.37.*]
    A dlaczego nie wystawisz po 10 zł i tak będziesz zarobiony bo z tego co pamiętam pisałeś że kupiłeś po 8 zł średnio.
    Śmieszne te anonimowe fora. Liczy się premiera za 48 dni
  • Re: Zjazd do bazy Autor: ~Łukasz [31.0.89.*]
    To źle pamiętasz bo wcześniej się nie udzielałem i nic takiego nie pisałem. Po ile kupiłem moja sprawa. Mogę sprzedać. Widzę że soul tu chciał kupić większą ilość po 14 zł a jakiś Darek mu w końcu nie sprzedał. Ja mogę sprzedać, napisałem na tego maila do soul ale nie odpowiedział. Jakby ktoś chciał kupić w pakiecie 18 tys lub więcej zgłaszajcie się na maila l8uk5asz@wp.pl . Proponujcie cenę , oczywiście lepsza niż rynkowa. Mówicie że ma iść na 100to i ciężko cokolwiek zebrać nie podbijać kursu , więc oto jestem. Możemy się dogadać
  • Re: Zjazd do bazy Autor: ~taki [89.75.165.*]
    To że napisał że chce kupić, to jeszcze nie znaczy że chciał kupić... jak ten 2 wystawił pakiet akcji na sprzedaż w zleceniu, to ani ten co pisał że kupi, ani nikt inny ich nie zebrał... wszyscy piszą że chcą kupować a kurs powoli spada...
[x]
GAMFACTOR -4,83% 6,30 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.